Antena Meniu Search
x

Video Femeie împuşcată mortal, în cap, de fosta iubită, în plină stradă. Momentul terifiant a fost surprins de camere, în USA

Scene terifiante în plină stradă, după ce o femeie şi-a urmărit fosta iubită, a scos pistolul în spatele ei şi a împuşcat-o în cap. Crima în stilul execuţiei a fost surprinsă pe camerele de supraveghere.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.04.2021, 10:51

Captură video
Femeie împuşcată mortal, în cap, de fosta iubită, în plină stradă - Youtube/ New Video News
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Latisha Bell, în vârstă de 38 de ani, este acuzată că şi-a ucis fosta iubită, pe Nichelle Thomas, împuşcând-o în cap în plină stradă, în zona magazinelor din Brooklyn, New York, SUA.

Camerele de supraveghere ale magazinelor din zonă au surprins momentul şocant. În imagini poate fi observată Nichelle Thomas, în vârstă de 51 de ani, care se îndrepta spre un magazin şi se pregătea să deschidă uşa, în jurul orei 13:00, ora locală. În câteva secunde Latisha apare de la colţul străzii şi când ajunge în spatele ei, scoate un pistol şi trage, împuşcând-o în cap, potrivit Mirror.

Potrivit autorităţilor, femeia a fost declarată moartă ulterior, la spital. Surse din poliţie confirmă că cele două avuseseră o relaţie amoroasă, dar care se terminase recent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Motivul crimei nu este clar, spun anchetatorii care fac însă cercetări gândindu-se la posibilitatea de a fi existat scene de violenţă domestică între cele două, în perioada de concubinaj.

„Lucrez aici de 12 ani și nu am văzut niciodată așa ceva”, a declarat casierul magazinului de la colț, Mohammed Ali.

Bărbatul a spus că s-a auzit un zgomot puternic, ceea ce părea a fi o armă, motiv pentru care a fugit afară să vadă ce s-a întâmplat. A văzut atunci „o doamnă întinsă cu faţa în sus, pe trotuar”, cu o plagă împuşcată la nivelul capului.

Un martor a declarat pentru New York Daily News că doamna Thomas era un client fidel care venea adesea la magazinul lor din colţul străzii, acolo unde şi-a găsit şi sfârşitul.

"A fost o persoană foarte drăguță. Era mereu aici. O cunosc demult", a adăugat martorul.

Femeia criminală a fost arestată câteva ore mai târziu

Doamna Bell s-a prezentat la o secție a departamentului de poliție din New York în câteva ore după împușcare și a fost acuzată de crimă și deținerea penală a unei arme, a adăugat poliția.

Latisha Bell s-a prezentat la o secţie a departamentului de poliție din New York la câteva ore după crimă, recunoscându-şi faptele. A fost acuzată de omor şi deţinere a ilegală de armă, fără permis, potrivit poliţiştilor.

Dacă va fi găsită vinovată, femeia va petrece ani grei în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Femeie împuşcată mortal, în cap, de fosta iubită, în plină stradă. Momentul terifiant a fost surprins de camere, în USA