Antena Meniu Search
x

O femeie din Marea Britanie a născut pentru a 21-a oară! Micuța Bonnie are un frate mai mare cu 29 de ani

O femeie din Marea Britanie se poate mândri cu o performanță greu de atins. În urmă cu câteva zile a adus pe lume cel de-al 21-lea copil. Bebelușul are un frate mai mare cu 29 de ani. 

O femeie din Marea Britanie se poate mândri cu o performanță greu de atins. În urmă cu câteva zile a adus pe lume cel de-al 21-lea copil. Bebelușul are un frate mai mare cu 29 de ani. 

Bonnie, care are doar câteva zile, este cel mai nou copil al unui cuplu aparent banal din Regatul Unit. Doar că aparențele înșală. Sue, 43 de ani, și Noel Radford, 47, mai au 20 de copii, iar numărătoarea pare departe de a se fi sfârșit. 

De altfel, cei doi promiseseră, înainte de venirea pe lume a fetiței cu numărul 10, că se vor opri. 

Familia Radford, cu cei 21 de copii

Bonnie s-a născut pe 6 noiembrie 2018, perfect sănătoasă, cu o greutate de 3.2 kilograme, iar acum este acasă, alături de părinți. Travaliul a durat doar 12 minute, iar nașterea a fost ușoară. 

Într-o postare video, femeia a menționat că atât ea cât și bebelușul se simt bine, iar noutatea ar fi că este a zecea fetiță căreia îi dă naștere și cam singura ce are mofturi la alăptat.

"E singura de până acum cu care am probleme la alăptat, deci e ceva nou pentru mine", a declarat Sue, care, de altfel, are și propriul reality show, intitulat '20 Kids And Counting'.

La masă cu cei mai mici dintre cei 21 de copii

Iar experiența și-a spus cuvântul. La doar trei zile după ce a dat naștere, Sue și-a dus copiii la școală în timp ce Bonnie plângea, ca orice nou născut, în timp ce soțul era deja la serviciu. 

Familia Radford, care are 83.000 de followeri pe Instagram, a anunțat că Sue este însărcinată la doar câteva luni după ce a promis că se va opri la bebeșușul cu numărul 20, "număr drăguț, rotund". Doar că li s-a părut ciudat ca Archie să fie ultimul copil.

Sue a născut de 21 de ori

(Archie, copilul cu numărul 20)

Cei doi au o afacere cu plăcinte și au precizat că nu se bazează pe ajutoare speciale de la statul britanic. Ba chiar reușesc să meargă într-o vacanță în fiecare an!

Imediat după al nouălea prunc, Noel a făcut o vasectomie, care ar fi trebuit să-l împiedice de la a mai face copii, dar a urmat o procedură de reversie. 

Cadouri de Crăciun în familia cu 21 de copii

Înainte de venirea pe lume a micuței Bonnie, cei doi i-au avut pe Chris, 29, Sophie, 24, Chloe, 23, Jack, 21, Daniel, 19, Luke, 18, Millie, 17, Katie, 15, James, 15, Ellie, 13, Aimee, 12, Josh, 11, Max, 9, Tillie, 8, Oscar, 7, Casper, 6, Hallie, 3, Phoebe, 2 și Archie, 13 luni.

Sophie, cea mai mare dintre fetele cuplului, a mărturisit sincer că nu vede cum mama ei s-ar putea opri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » O femeie din Marea Britanie a născut pentru a 21-a oară! Micuța Bonnie are un frate mai mare cu 29 de ani