Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cazul extrem de rar al unei tinere din Statele Unite. Este mama a şase copii din doar trei sarcini

Şase copii din trei sarcini, aceasta este performanţa unei tinere din Statele Unite.

de Redactia Observator

la 01.04.2018 , 22:37

Şase copii din trei sarcini, este performanţa unei tinere din Statele Unite. În urmă cu 10 ani, a adus pe lume un băiat. A devenit mamă de gemeni în 2015, dar, din nefericire, numai unul dintre fraţi a supravieţuit. Acum, are şi tripleţi. E familia completă a acestei mame din Chicago.

În urmă cu 10 ani, a adus pe lume un băiat. A devenit mamă de gemeni în 2015, dar, din nefericire, numai unul dintre fraţi a supravieţuit. Acum, are şi tripleţi. E familia completă a acestei mame din Chicago. 

TERI NOBLES, mama tripleţilor:

Vezi și

Am fost la doctor şi ne-a spus că vede doi saci amniotici. Pur şi simplu ne uitam uluiţi unul la altul.

Doi dintre tripleţi sunt gemeni identici - cu atât mai neobişnuit este cazul. Părinţii abia aşteaptă să-şi ducă bebeluşii acasă. Dar cel mai nerăbdător este fratele lor cel mare. Nu i-a venit să creadă când a aflat că familia se va mări atât de mult. 

Medicii americani spun că nu au mai întâlnit niciodată o mamă care să aducă pe lume întâi un copil, apoi gemeni, apoi tripleţi. 

Cazul lui Teri e cu atât mai rar, cu cât sarcina a apărut fără fertilizare in vitro, iar tânăra nu a luat niciun fel de medicamente.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Cazul extrem de rar al unei tinere din Statele Unite. Este mama a şase copii din doar trei sarcini