Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de Film de la Veneția, o afacere în stil italian. Greva vedetelor de la Hollywood nu a reușit să îi răpească strălucirea

O afacere italiană. Aşa poate fi descris anul acesta festivalul internaţional de film de la Veneţia. În lipsa vedetelor de la Hollywood, aflate în grevă de mai bine de 100 de zile, starurile locale sunt cele care au strălucit pe covorul roşu. Azi este ziua marilor premiere. Printre ele, filmul Ferrari, despre viaţa fondatorului celebrului brand şi Dogman, în regia lui Luc Besson. 

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 20:30

Vezi și

Actriţele şi fotomodelel italiene au fost numai un zâmbet pe covorul roşu de la Veneţia. Dacă în alţi ani, colegele lor de la Hollywood erau cele care ţineau prima pagină a revistelor de modă din toată lumea, acum a venit rândul lor să strălucească.

Festivalul de Film de la Veneția, o afacere în stil italian

Modelul Bianca Balti a uimit într-o rochie de culoare bleu, semnată de casa de modă Ermanno Scervino, care i-a scos în evidență silueta fără cusur. Apreciate pentru ţinutele alese au fost şi actriţele Paola Turani şi Caterina Murino, în timp ce una dintre puţinele vedetele internaţionale, cântăreaţa Rita Ora a întors toate privirile într-o ţinută Nina Rici.

Una dintre cele mai aşteptate producţii ale festivalului este tot despre un simbol italian. Ferrari spune povestea lui Enzo Ferrari, celebru pilot de curse şi fondator al echipei de formula 1 care îi poartă numele. Filmul îi are în rolurile principale pe Adam Drive şi pe Penelope Cruz.

Un alt moment aşteptat al Biennalei este revenirea celebrului regizor Luc Besson, după scandalul sexual care l-a ţinut departe de marele ecran în ultimii ani. El este prezent la Veneţia cu producţia Dogman, un film despre un tânăr abuzat fizic şi sexual de tatăl lui şi care îşi găseşte refugiul şi salvarea în prietenia cu câinii săi.

Chiar dacă nu au confirmat dacă vor păşi pe covorul roşu de la festival, celebrii actori Bradley Cooper şi George Clonney sunt şi ei la Veneţia. Ambii au filme care vor fi prezentate în premieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Festivalul de Film de la Veneția, o afacere în stil italian. Greva vedetelor de la Hollywood nu a reușit să îi răpească strălucirea