Antena Meniu Search
x

Video Festivalul de Film de la Veneţia. Penelope Cruz a atras toate privirile pe covorul roşu

A fost seară magică la Veneţia, unde a început festivalul de film. Cel mai vechi festival din lume a adus împreună pe covorul roşu vedete precum Penelope Cruz, Pedro Almodovar, Hellen Mirren sau Roberto Benigni. Cel din urmă e şi primul premiat al evenimentului.

de Redactia Observator

la 02.09.2021, 20:20

Vezi și

Oraşul Dogilor s-a trezit la viaţă ca niciodată în ultimii doi ani. După ce anul trecut, covorul roşu a fost mai mult gol din cauza pandemiei, acum toată lumea bună a cinematografiei mondiale a vrut să fie la Veneţia.

Defilarea vedetelor a început pe Canal Grande. Celebrităţile au fost aduse la festival cu gondola, iar la intrare, toată lumea, indiferent de statut, a trebuit să prezinte certificatul de vaccinare sau un test negativ pentru COVID. Seara magică a continuat cu premiera mondială a peliculei "Madres Paralelas", cel mai nou film semnat de regizorul Pedro Almodovar, cu Penelope Cruz, în rol principal.

A fost seara lui Penelope Cruz. Într-o creaţie Chanel, actriţa a atras toate privirile, dar şi laudele criticilor de modă. Aplaudate pentru ţinutele alese au fost şi celebrul model Adriana Lima, mulţi ani imaginea celebrului brand Victoria's Secret şi Georgiana Rodriguez, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo. De o eleganţă clasică, celebra actriţă Hellen Mirren, a intrat şi ea în topul celor celor mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roşu.

Lungmetrajul "Miracol", regizat de românul Bogdan Apetri, inclus în competiţie

Primul premiat al festivalului a fost scenaristul, regizorul şi actorul Roberto Benigni. Câştigător a două premii Oscar, el a fost distins pentru întreaga carieră. Pentru prima dată în ultimii 12 ani, ţara noastră este şi ea prezentă în competiţia de la Veneţia. Lungmetrajul "Miracol", regizat de Bogdan George Apetri, a fost inclus în competiţia Orizzonti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Festivalul de Film de la Veneţia. Penelope Cruz a atras toate privirile pe covorul roşu