Antena Meniu Search
x

Fetiță filmată în timp ce își face temele pe întuneric, la lumina telefonului, după ce tatăl ei a adormit beat

O fetiță din China a fost filmată în timp ce își facea temele pe întuneric, lângă un stand cu fructe, după ce tatăl ei a adormit beat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 20.09.2019, 00:17

Vezi și

O fetiță din China a fost filmată în timp ce își facea temele pe întuneric, lângă un stand cu fructe, după ce tatăl ei a adormit beat.

Un trecător, impresionat de efortul copilei, s-a oprit din drum și i-a luminat caietul cu telefonul. În tot acest timp, bărbatul dormea buștean, fără a ști ce se întâmplă. 

Copila nu s-a mișcat de lângă părintele ei, preferând să scrie tema la matematică pe întuneric, noaptea, într-o piață, în condiții aproape imposibile.

Imaginile au fost surprinse în Kaili, un oraș din sudul Chinei, pe data de 5 septembrie 2019, fiind publicate de de Pear Video.

Potrivit Daily Mail, tatăl fetiței, în vârstă de aproximativ 40 de ani, se îmbătase și a adormit în magazin, lăsând-o pe copilă să vândă fructe. 

"Dă-i mai multă atenție copilului tău", a scris o persoană, după ce imaginile au apărut pe rețeaua de socializare Weibo.

"Sper că acest copil o să-și schimbe soarta studiind", a comentat un alt utilizator, potrivit sursei citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fetiță filmată în timp ce își face temele pe întuneric, la lumina telefonului, după ce tatăl ei a adormit beat