Antena Meniu Search
x

Fetiță născută prematur la 22 de săptămâni, când doar cântărea 480 de grame, salvată de medicii britanici

O fetiță născută prematur, la doar 22 de săptămâni, a fost salvată. Bebelușul-miracol, cum i-au spus medicii britanici, avea doar 480 de grame când a venit pe lume.

Fetița născută prematur în Marea Britanie
Fetiță născută prematur, la 22 de săptămâni, a supraviețuit - Liverpool Echo

O fetiță născută prematur, la doar 22 de săptămâni, a fost salvată. Bebelușul-miracol, cum i-au spus medicii britanici, avea doar 480 de grame când a venit pe lume.

Medicii i-au dat bebelușului la naștere șanse foarte mici de supraviețuire. Părinții fetiței, de asemenea, se așteptau la ce e mai rău, atunci când a venit pe lume cu 4 luni mai devreme.

Sussie Bea Patrick s-a născut prematur pe 28 iunie. Potrivit Daily Mail, cântărea doar 480 de grame și avea mărimea unei ciocolate.

Părinții, Jodie Marrin, 36 de ani, și partenerul ei, Lee Patrick, de 38, spun că medicii le-au dat un verdict pesimist.

”Ne-au spus să ne pregătim pentru a ne lua rămas bun de la ea”, povestește Jodie.

Timp de 5 luni, copilul a fost ținut sub strictă supraveghere în maternitatea spitalului Arrowe Park din orașul britanic Wirral. Părinții, care sunt din alt oraș, au stat și ei în localitate, pentru a fi aproape de fiica lor. Evoluția copilului a fost cu totul spectaculoasă.

Acum, fetița încă mai respiră cu ajutorul aparatelor de oxigen, dar medicii spun că este bine. Mai mult, spre bucuria părinților, doctorii le-au spus că bebelușul va putea fi acasă la acest Crăciun, transmite Daily Mail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fetiță născută prematur la 22 de săptămâni, când doar cântărea 480 de grame, salvată de medicii britanici