Antena Meniu Search
x

Fetiţă de un an din Republica Moldova ucisă de îngrijitoare. Femeia s-a aşezat peste copil şi s-a jucat pe telefon

O fetiţă de un an din Republica Moldova a fost ucisă de îngrijitoarea de la creşă! Mamă şi ea, femeia s-a aşezat, practic, peste copil.

Vezi și

O fetiţă de un an din Republica Moldova a fost ucisă de îngrijitoarea de la creşă. Mamă şi ea, femeia s-a aşezat, practic, peste copil. Fata a murit sufocată, în timp ce educatoarea s-a jucat minute în şir pe telefon.

Părinţii lui Yasmin sunt de neconsolat. Şi-au pierdut unicul copil la vârsta un an şi două luni, în condiţii greu de imaginat. Educatoarea a asfixiat-o la creşă. 

Tragedia s-a petrecut la mijlocul lunii mai, la creşa din Tel Aviv unde părinţii o lăsau pe Yasmin cât timp ei erau la muncă. Iniţial, anchetatorii au crezut că fetiţa a murit din cauze naturale. Dar camerele de supraveghere au dat-o de gol pe educatoare.

A fost filmată în timp ce o bruschează pe fetiţă şi apoi se aşează efectiv peste ea. Poliţiştii spun că femeia s-a jucat nepăsătoare pe telefon, până când fata a murit sufocată.

Educatoarea, originară din Ucraina, a fost arestată şi e acuzată de crimă. Şi ea este mamă. Unul dintre cei doi copii ai săi era coleg de grupă cu fetiţa ucisă. O altă îngrijitoare, cu un comportament abuziv, a fost şi ea reţinută, dar eliberată pe cauţiune până la proces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de un an din Republica Moldova ucisă de îngrijitoare. Femeia s-a aşezat peste copil şi s-a jucat pe telefon