Antena Meniu Search
x

Fetiță româncă de 5 ani, abandonată de părinți pe străzile din Italia. Patronul unui bar a văzut-o și a sunat la 112: "Este o poveste atroce. Un gest inuman"

Incident revoltător în Italia. O fetiță româncă, în vârstă de 5 ani, a fost găsită abandonată pe stradă de către patronul unui bar. Copila rătăcea pe străzile din Mondragone, din provincia Caserta, în ziua de Anul Nou. Fetița ar fi fost dată afară din casă de către părinți.

de Redactia Observator

la 03.01.2024, 11:46

Fetiță româncă de 5 ani, abandonată de părinți pe străzile din Italia. Patronul unui bar a văzut-o și a sunat la 112
Fetiță româncă de 5 ani, abandonată de părinți pe străzile din Italia. Patronul unui bar a văzut-o și a sunat la 112 - videonola.tv

Conform primelor informații,Francesco Emilio Borrelli, proprietarul barului, văzând-o pe fetiță, de naționalitate română, în timp ce rătăcea pe străzile orașului. A luat-o imediat și a dus-o în localul pe care îl deținea, apoi a sunat la poliție. Autoritățile au aflat că fetița a fost abandonată chiar de părinți și lăsată pe străzi de una singură, potrivit notizie.virgilio.

Copila ar fi fost abandonată de părinți

„Este o poveste atroce pe care o voi urmări pas cu pas. Poliția Rutieră m-a asigurat că copilul este în siguranță în mâinile lor și că s-au demarat deja toate procedurile de activare a serviciilor sociale, de urmărire a părinților și de a reconstitui cele întâmplate. Nu există niciodată un motiv valid pentru a abandona un copil, este un gest inuman și inacceptabil. Părinții acestei fetițe trebuie identificați și, dacă abandonul se confirmă, pedepsiți aspru. Este o poveste sfâșietoare chiar în ziua de Anul Nou”, a declarat proprietarul barmanului care a găsit-o pe cea mică și a avut grijă de ea până la sosirea autorităților.

„Fetita este străină și a fost deja încredințată serviciilor sociale și a intervenit deja un magistrat. Ei verifică toată povestea, ceea ce ar fi de o gravitate fără precedent, cu excepția cazului în care micuța a povestit o poveste imposibilă. Totul pare confirmat, se lucrează la identificarea părinților", a declarat poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Fetiță româncă de 5 ani, abandonată de părinți pe străzile din Italia. Patronul unui bar a văzut-o și a sunat la 112: "Este o poveste atroce. Un gest inuman"