Antena Meniu Search
x

Îngrijitoare cercetată pentru crimă, după ce o fetiță de un an a murit sufocată la o creșă, în Ucraina

O îngrijitoare riscă ani grei de închisoare după ce o copilă de doar un an a murit sufocată, la o creșă privată din Ucraina. Femeia îi legase o pernă la gură, în încercarea de a o opri din plâns.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 05.06.2020, 13:15

Îngrijitoare cercetată pentru crimă, după ce o fetiță de un an a murit sufocată la o creșă
Copila a fost găsită fără suflare, după ce îngrijitoarea i-a legat o pernă la gură - Profimedia Images
  • Copila s-a înecat cu propria vomă
  • Îngrijioarea riscă ani grei de detenție

Tragedia a avut loc pe 29 mai, în localitatea Zaporojie din sud-estul Ucrainei. Irina Sukhanova, în vârstă de 51 de ani, a fost arestată de poliție și este cercetată pentru crimă, după ce o copilă pe care trebuia să o supravegheze a murit înecată cu propria vomă.

Potrivit Daily Mail, la scurt timp după ce a observat că fetița nu mai respiră, în loc să sune la urgențe, prima preocupare a femeii a fost să șteargă înregistrările de pe camerele de supraveghere. Poliția, însă, a reușit să recupereze imaginile.

Îngrijitoarea a încercat să-și explice comportamentul la prima audiere, negând chiar în fața părinților că ar fi vinovată.

Îngrijitoare: Nu ți-am omorât copilul.

Tatăl fetiței: Nu ai omorât-? Am văzut cum nu ai omorât-o.

Îngrijitoare: Vei înțelege...

Tatăl fetiței: Taci din gură!

Mama fetiței: La telefon m-a asigurat că totul este bine, să mă uit la testimonialele ei. Chiar ne-am uitat. Cum a putut să pună copila la culcare așa când ea vomita?

Tatăl fetiței: Soția mea a venit acasă pe la 10 dimineața și a primit din senin un telefon... "fetița ta nu respiră".

Bărbatul a gonit spre creșă și a încercat să o resusciteze pe copilă, însă fără succes, moment în care a chemat o ambulanță.

Tatăl fetiței: "Era călduță. Îți poți imagina ce am văzut? Nu pot explica emoțiile pe care le-am avut când am văzut-o. Nu găsesc cuvinte. Singura mea dorință e să îi fac și eu asta, să iau perna și... nu pot să o zic altfel".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Îngrijitoare cercetată pentru crimă, după ce o fetiță de un an a murit sufocată la o creșă, în Ucraina