Antena Meniu Search
x

Una dintre fiicele lui Matt Damon s-a infectat cu noul coronavirus

Actorul Matt Damon trăieşte coşmarul din filmul Contagion. Protagonistul peliculei a dezvăluit că fiica lui cea mare a fost infectată cu coronavirus. Tânăra de 21 de ani s-a îmbolnăvit în New York şi a câştigat lupta cu boala. 

de Redactia Observator

la 14.05.2020, 23:55

Vezi și
  • Fiica lui Matt Damon s-a infectat la New York.
  • Actorul a fost prins de pandemia de coronavirus în Irlanda.

Actorul este convins că filmul a prezis pandemia de COVID-19.

Un virus ucigaş provenit din China se răspândeşte în toată lumea, iar epidemiologii sunt într-o cursă contracronometru pentru găsirea unui leac. 

Nu este doar pandemia de acum, este şi povestea ilustrată în Contagion, un film S.F în 2011. Personajul principal, interpretat de Matt Damon, îşi pierde atunci copilul şi soţia, din cauza virusului. 

Actorul a făcut o mărturisire şocantă: fiica lui a fost infectată cu COVID-19. 

Matt Damon, actor: Fiica noastră cea mai mare este la facultate. Ea stă în New York. A avut Covid-19 la începutul izolării, împreună cu mai multe colege de cămin, dar a trecut cu bine peste tot. 

De la începutul pandemiei de coronavirus, pelicula Contagion a revenit în topul celor mai vizionate filme. Iar Matt Damon alimentează teoria conform căreia filmul a prezis criza generată de coronavirus. 

Matt Damon, actor: Toată lumea care spune că nu putea fi prezis aşa ceva, trebuie doar să se uite la filmul "Contagion" pe care l-am făcut în urmă cu 10 ani. Atunci am vorbit cu experţi şi i-am întrebat cum s-ar prezenta o asemenea criză. Este îngrijorător. Totul este pur şi simplu tragic.

Izolarea l-a prins pe Matt Damon în Irlanda, alături de soţie şi trei dintre fiicele lor. Starul se afla pe platourile de filmare când ţara a intrat în carantină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Una dintre fiicele lui Matt Damon s-a infectat cu noul coronavirus