Antena Meniu Search
x

"Fiica mea cea mică a murit în brațele mele, iar soția lângă mine". Momentele dramatice retrăite de un sirian după catastrofa care i-a decimat familia

Aproape 22.000 de oameni au murit în urma cutremurelor care au devastat Turcia și Siria luni, potrivit celui mai nou raport provizoriu.

de Monica Palade

la 10.02.2023, 11:35

Un dezastru după care zilnic se nasc sute de drame individuale. Un exemplu este și cel al lui Abdulrahman Ali al-Mahmoud, un sirian din Jindires, provincia Afrin din nord-vestul Siriei, care a pierdut 20 de membri ai familiei sale.

Fiica mea cea mică mi-a murit în brațe

Din toată familia, bărbatul a rămas doar cu fetița lui de doi ani și jumătate, după ce familia sa a fost aproape complet decimată. Întins în cort, bărbatul a rememorat momentele dramatice din timpul seismului.

„În momentul cutremurului, eram în baie. Am deschis ușa să-mi iau fiicele și familia, să le scot, dar nu am avut timp... Am fost blocați și tavanul s-a prăbușit peste noi. Fiica mea cea mică a murit în brațele mele, soția mea lângă mine... doar fiica mea de doi ani a supraviețuit”, a povestit bărbatul, potrivit BFMTV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » "Fiica mea cea mică a murit în brațele mele, iar soția lângă mine". Momentele dramatice retrăite de un sirian după catastrofa care i-a decimat familia