Antena Meniu Search
x

Fiica miliardarului care a ucis cinci oameni cu maşina scapă de închisoare! Tatăl său 'negociază' o recompensă pentru rudele victimelor!

Fiica miliardului ucrainean care a provocat un accident rutier în urma căruia cinci oameni au murit ar putea scăpa de închisoare datorită tatălui său.

Fiica miliardului ucrainean care a provocat un accident rutier în urma căruia cinci oameni au murit ar putea scăpa de închisoare datorită tatălui său.

Potrivit jurnaliştilor Daily Mail, tatăl şoferiţei în vârstă de 20 de ani, împreună cu avocaţii lor, negociază cu investigatorii şi cu rudele victimelor accidentului înfiorător, o 'recompensă' de peste 1,5 milioane de dolari pentru ca Alyona Zaitseva să nu petreacă nicio zi în spatele gratiilor.

Potrivit legislaţiei, pentru fapta sa, fiica oligarhului Vasily Zaitsev riscă până la 10 ani de închisoare.

Pe acelaşi subiect

Cinci tineri şi-au pierdut viaţa în urma teribilului accident provocat de Zaitseva în oraşul Harkov din Ucraina.

Alyona se afla la volanul autoturismului său de lux, un Lexus, şi se întrecea pe şosele cu o altă maşină. La un moment dat, în timp ce circula cu peste 100 de km/h, tânăra a trecut pe culoarea roşie a unui semafor, a izbit o maşină şi apoi a ajuns pe trotuar, acolo unde a spulberat oamenii.

În total, cinci tineri au murit, iar alte şase persoane au ajuns la spital cu răni grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fiica miliardarului care a ucis cinci oameni cu maşina scapă de închisoare! Tatăl său 'negociază' o recompensă pentru rudele victimelor!