Antena Meniu Search
x

Fiica unui celebru analist politic, RUPTĂ ÎN BĂTAIE de un şofer agresiv, în trafic! Bărbatul a luat-o la PUMNI pentru că parca prea încet! (VIDEO)

Fiica unui cunoscut analist politic şi jurnalist a fost stâlcită în bătate de un şofer în vârstă de 50 de ani, supărat că fetei i-a luat prea mult timp să-şi parcheze maşina!

Fiica unui cunoscut analist politic şi jurnalist a fost stâlcită în bătate de un şofer în vârstă de 50 de ani, supărat că fetei i-a luat prea mult timp să-şi parcheze maşina!

Este vorba despre fata celebrului analist rus Georgy Bovta. 

S-a întâmplat în dimineaţa zilei de 30 mai, în Moscova. 

Pe acelaşi subiect

Polina încerca să dea cu spatele ca să parcheze, moment în care bărbatul în vârstă de 50 de ani, şoferul unui Mercedes, a apărut din partea stângă. Nervos că manevra fetei dura prea mult, omul a început să ţipe şi s-o înjure pe fiica jurnalistului rus. 

Asta însă nu l-a calmat pe bărbat. S-a dus la un tomberon, a luat două pungi pline cu gunoi pe care le-a aruncat în maşina fetei, apoi i-a administrat acesteia câţiva pumni, a pălmuit-o zdravăn, apoi i-a promis că va afla unde munceşte şi a ameninţat-o că o va ucide!

După ce a scăpat din mâinile atacatorului, Pauline a chemat poliţia. 

O anchetă a fost declanşată în acest caz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Fiica unui celebru analist politic, RUPTĂ ÎN BĂTAIE de un şofer agresiv, în trafic! Bărbatul a luat-o la PUMNI pentru că parca prea încet! (VIDEO)