Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacurilor sângeroase din Nottingham, soldate cu 3 morţi şi 3 răniţi. Incidentele i-au şocat pe localnici: "Am fost trezit de sunete de sirene"

Teroare în oraşul Nottingham. Trei oameni au murit şi alţi trei au fost răniţi după un şir de atacuri care au îngrozit Marea Britanie. Agresorul a fost arestat, iar anchetatorii încearcă să afle motivele din spatele ororilor. 

de Redactia Observator

la 13.06.2023, 21:52

Vezi și

Poliţia din Nottingham, un oraş cu 330.000 de locuitori, a fost alertată la 4 dimineaţa. Un martor a văzut cum doi tineri au fost înjunghiaţi în plină stradă. 

Martor: Am fost trezit de sunete de sirene. A durat aproximativ o jumătate de oră, sirenă după sirenă, vehicul după vehicul. 

Cele două victime, o femeie şi un bărbat, nu au putut fi salvate. Poliţia a pornit apoi pe urmele agresorului, aflat la volanul unei dube. A urmat o cursă nebună prin centrul oraşului. În încercarea de a scăpa de poliţie, suspectul a spulberat mai mulţi pietoni. 

Martor: O maşină de poliţie s-a apropiat din spate, fără girofar. Duba albă a accelerat către colţul străzii şi a lovit doi oameni. Doamna a ajuns pe bordură, apoi el a dat înapoi şi a accelerat pe Strada Parlamentului, cu maşina de poliţie pe urmele lui. 

Pe acelaşi subiect

Un al treilea cadavru a fost găsit pe o altă stradă din oraș

După minute bune de teroare, suspectul a fost în cele din urmă prins şi încătuşat. Descoperile macabre nu aveau să se oprească aici. Un al treilea cadavru a fost găsit pe o altă stradă din oraș. De altfel, crimele şi atacurile cu maşina au avut loc pe o arie de un kilometru şi jumătate. După ce s-a dat alarma, mai multe străzi din Nottingham au fost închise, iar tramvaiele nu au mai circulat. Incidentele i-au şocat pe localnici.

Preot: Nottingham este un oraş minunat. Are o energie bună, te simţi în siguranţă pe străzi. Astfel de situaţii ne sunt străine, din toate punctele de vedere. 

Bărbatul arestat are 31 de ani, iar presa locală scrie că ar putea avea probleme psihice. După prinderea lui, poliţiştii au făcut mai multe percheziţii şi au reţinut două femei. Pentru anchetă, o echipă antitero a venit special de la Londra. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Filmul atacurilor sângeroase din Nottingham, soldate cu 3 morţi şi 3 răniţi. Incidentele i-au şocat pe localnici: "Am fost trezit de sunete de sirene"