Fiscul din Germania a pus sub sechestru câinele unei familii pentru că erau în urmă cu plata taxelor

De Redactia Observator.
Publicat: 01.03.2019, 16:38.
Actualizat: 01.03.2019, 17:08

Fiscul din Germania a pus sub sechestru câinele unei familii care rămăsese puţin în urmă cu plata taxelor. Autorităţile au recurs la această modalitate extremă, pentru că oamenii nu aveau altceva de valoare.

Fiscul din Germania a pus sub sechestru câinele unei familii care rămăsese puţin în urmă cu plata taxelor. Autorităţile au recurs la această modalitate extremă, pentru că oamenii nu aveau altceva de valoare. Scos la vânzare pe Internet, mopsul s-a vândut cu 750 de euro, iar autorităţile şi-au recuperat, astfel, jumătate din sumă. Cazul i-a indignat, însă, pe apărătorii drepturilor animalelor care au considerat că autorităţile au acţionat într-un mod barbar. Aşa că vor să le dea în judecată şi să redea animalul proprietarilor de drept.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.