Antena Meniu Search
x

Video Fiul reginei Camilla şi fiul regelui Charles sunt la cuţite, cu două săptămâni înainte de încoronare

Fiul reginei Camilla şi fiul regelui Charles sunt la cuţite, cu două săptămâni înainte de încoronare. Tom Parker Bowles îi ia apărarea mamei sale după ce prinţul Harry a comparat-o, în cartea sa, cu personajele negative din poveşti. Spune că aceasta s-a căsătorit din dragoste şi nu a urmărit niciodată să devină regină. 

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 22:35

Vezi și

Tom Parker Bowles mărturiseşte că este fericit că mama lui este alături de cel pe care l-a iubit toată viaţa. "Este mama noastră şi, e drept, lucrurile se mai schimbă. Nu îmi pasă de ce spun alţii. Nu a urmărit asta. S-a căsătorit cu omul pe care îl iubea, asta este ceea ce s-a întâmplat", a spus el.

Este pentru prima dată când unul dintre copiii Camillei iese public, după ce în cartea sa Rezervă, prinţul Harry a asemuit-o cu regina cea rea din poveşti, a acuzat-o că a manipulat presa pentru a ajunge la palatul Buckingham şi spune că el şi William i-au cerut lui Charles să nu se însoare cu ea. 

Camilla a fost în anii '90 cea mai detestată femeie din Regatul Unit

A fost considerată vinovata principală pentru destrămarea căsniciei dintre Charles şi prinţesa Diana. Cu timpul însă, britanicii au început să o accepte. Nu toţi însă. Un sondaj recent arată că 30% nu vor să fie numită regină, ci doar regină consoartă. 

Încoronarea regelui Charles şi a reginei Camilla va avea loc pe 6 mai, la Westmister Abbey.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Fiul reginei Camilla şi fiul regelui Charles sunt la cuţite, cu două săptămâni înainte de încoronare