Antena Meniu Search
x

Florin Duduianu, arestat în Los Angeles. Pe numele lui fusese emis un mandat de arestare încă din 2020 pentru tâlhărie şi şantaj

Florin Duduianu, pe numele căruia fusese emis un mandat de arestare încă din 2020, a fost prins de poliţiştii din Statele Unite ale Americii, care şi-au anunţat colegii din România. El este acuzat de şantaj, tâlhărie şi tâlhărie calificată, într-un dosar în care victimele erau cântăreţi de manele. Artiştii, printre care şi Florin Salam și Nicolae Guță, i-au acuzat pe membrii clanului Duduianu că le luau încasările după participarea la diferite evenimente și chiar le impuneau taxă de protecție.

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 14:04

Vezi și

"La data de 8 august 2023, Poliţia Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, cu privire la faptul că, în prezent, un bărbat, de 38 de ani, din Bucureşti, este arestat în Los Angeles - Statele Unite ale Americii", a transmis, marţi seară, IGPR.

Sursa citată a precizat că împotriva acestuia a fost emis, în anul 2020, de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj, tâlhărie si tâlhărie calificată. Surse judiciare au precizat că bărbatul arestat în SUA este Florin Duduianu. El este vizat într-un dosar în care victime erau cântăreţi de manele.

Victimele erau cântăreţi de manele

"În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare", anunţau, în 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 într-un comunicat dat publicităţii luni.

Dosarul a fost înscris pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei, iar printre inculpaţi se numără Florin Duduianu şi Ştefan Duduianu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Florin Duduianu, arestat în Los Angeles. Pe numele lui fusese emis un mandat de arestare încă din 2020 pentru tâlhărie şi şantaj