Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne, împușcat de mai multe ori în timp ce își plimba câinele

Fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne a fost împușcat de mai multe ori în timp ce își plimba câinele, pe o stradă din Las Vegas. Jake E. Lee, care a contribuit la scrierea faimosului album „Bark At The Moon” din 1983, este conștient și „se așteaptă să se recupereze complet”, relatează Sky News.

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 12:23

Fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne Fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne, împușcat de mai multe ori în timp ce își plimba câinele - Profimedia

Tim Heyne, managerul trupei rock din care Lee face parte în prezent, Red Dragon Cartel, a declarat: „Prin harul lui Dumnezeu, niciun organ major nu a fost afectat; el este complet receptiv și se așteaptă să își revină complet”.

„Deoarece incidentul este investigat de poliție, nu vor fi făcute alte comentarii”, a declarat un purtător de cuvânt al muzicianului. Poliția din Las Vegas a declarat că împușcăturile au avut loc marți, în jurul orei 2:40 dimineața - într-un cartier aflat la aproximativ 16 km de bulevardul Strip, potrivit Mediafax.

Nu au fost efăcute arestări, iar departamentul de poliție a declarat că ancheta este în curs.

Articolul continuă după reclamă

Lee, în vârstă de 67 de ani, a fost chitarist în mai multe trupe din scena glam metal, în anii 1980. El a cântat pentru trupa lui Ozzy din 1982 până în 1987 și a făcut parte ulterior și din Badlands, formație înființată tot de Osbourne.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Ştiri externe » Fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne, împușcat de mai multe ori în timp ce își plimba câinele