Antena Meniu Search
x

Fostul preşedinte francez, François Hollande s-a căsătorit în secret la 67 de ani cu actriţa Julie Gayet

Fostul preşedinte francez François Hollande s-a căsătorit în secret, sâmbătă, cu actriţa Julie Gayet, la Primăria din Tulle, în Corrèze, relatează AFP, citat de news.ro

de Redactia Observator

la 07.06.2022, 22:04

Fostul preşedinte francez, François Hollande s-a căsătorit în secret la 67 de ani cu actriţa Julie Gayet
Fostul preşedinte francez, François Hollande s-a căsătorit în secret la 67 de ani cu actriţa Julie Gayet - Profimedia

”S-au căsătorit în intimitate”, a declarat primarul Bernard Combes pentru jurnaliştii ziarului La Montagne  Bernard Combes a oficiat uniunea civilă a prietenului său François Hollande, căruia i-a succedat la primărie în 2008.

François Hollande, în vârstă de 67 de ani este tatăl a patru copii, pe care îi are împreună cu fosta sa parteneră Ségolène Royal.

Julie Gayet, care a divorţat în 2006 de Santiago Amigorena, este mamă a doi copii, şi a sărbătorit împlinirea vârstei de 50 de ani cu o zi înainte de ceremonie, pe 3 iunie.

Potrivit presei franceze, cântăreţul Benjamin Biolay, care a filmat în 2021 cu Julie Gayet un lungmetraj al lui Briviste Sébastien Bailly, s-a aflat pe lista invitaţilor. Cuplul, a cărui legătură a fost dezvăluită în 2014 de revista Closer, a cumpărat o casă la Tulle în 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Fostul preşedinte francez, François Hollande s-a căsătorit în secret la 67 de ani cu actriţa Julie Gayet