Antena Meniu Search
x

Fotbalist englez, condamnat la 3 ani de închisoare. Iubita bătută a dezvăluit momentele cumplite

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Nottingham l-au condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare pe Reece Thompson, un fotbalist de 26 de ani trecut pe la Lincoln City, York City sau Boston United.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.09.2019, 13:29

Reece Thompson şi-a bătut crunt iubita în septembrie anul trecut
Reece Thompson a ajuns după gratii, după ce şi-a bătut iubita - MEN Media via The Sun

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Nottingham l-au condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare pe Reece Thompson, un fotbalist de 26 de ani trecut pe la Lincoln City, York City sau Boston United.

Thompson a fost condamnat la închisoare după ce, în septembrie anul trecut, şi-a bătut iubita, a tăiat-o cu cioburi pe spate şi a obligat-o să mănânce vopsea.

Fotbalistul englez este cu şapte ani mai tânăr decât iubita pe care a bătut-o

Conform The Sun, primele contacte dintre Thompson şi iubita lui, Danielle Thomas, 33 de ani, mamă a două fetiţe, s-au petrecut în 2017.

Atras de femeie, fotbalistul a început să o bombardeze cu mesaje, însă Danielle nu a cedat din prima în special din cauza diferenţei de vârstă şi a faptului că şi-ar fi dorit un bărbat mai matur alături de ea.

În cele din urmă, au început să se vadă în ianuarie 2018. Îi lega faptul că sunt din acelaşi oraş, Doncaster, chiar dacă nu se cunoşteau foarte bine.

Danielle a căzut în mrejele lui, Thompson cucerind-o cu ideea că este un tânăr arătos şi un fotbalist de succes pe plan local.

După două luni, Danielle l-a prezentat pe Reece fetiţelor sale şi acestea au părut să se ataşeze de el.

Însă după nici patru luni de la debutul legăturii dintre ei, relaţia a început să o ia pe o pantă descendentă. 

Într-o dimineaţă, Reece a apucat-o de păr şi a început să o lovească la nivelul capului. Motivul ar fi fost un mesaj primit de la un prieten comun, însă Danielle i-a demonstrat că este un mesaj inofensiv vechi de patru ani.

Bărbatul şi-a cerut scuze şi a recunoscut că a făcut o criză de gelozie, însă relaţia a continuat să se strice.

Fotbalistul englez şi-a bătut iubita în septembrie anul trecut

Reece a devenit tot mai gelos şi posesiv, interzicându-i iubitei sale să se mai bucure de activităţile preferate.

Femeia recunoaşte că, "cu încrederea în mine distrusă, am continuat să-i fac pe plac, însă devenea gelos din cele mai mici motive, cum ar fi coafura mea. Făcea crize de nervi, arunca cu lucruri de colo colo şi o dată chiar a distrus garderoba fetiţelor mele".

Danielle recunoaşte şi că "începuse să aibă un control total asupra mea, însă de fiecare dată ştia să-şi ceară scuze, aşa că am zis că putem trece împreună peste aceste dificultăţi".

Continuarea relaţiei a fost cea mai mare greşeală comisă de Danielle.

Pe 10 septembrie anul trecut, Reece s-a înfuriat din nou, de această dată din cauza unei fotografii mai deochiate pe care Danielle o făcuse în urmă cu un deceniu.

A fost începutul sfârşitului pentru relaţia dintre cei doi. Danielle nu a mai apucat să-i explice povestea din spatele fotografiei. Reece a lovit-o cu pumnul în faţă, punând-o la pământ, iar apoi a început să o tragă de păr. 

O târa prin casă şi continua să o lovească cu pumnul în faţă şi în cap.

Fotbalistul englez şi-a bătut iubita cu o bară de metal şi i-a spart două oglinzi în cap

I-a spart telefonul, pentru a o împiedica să ceară ajutor, şi i-a dat cu o oglindă în cap. Oglinda s-a spart, iar cu cioburile rezultate a tăiat-o pe spate.

A continuat să o lovească până în momentul în care fiica cea mică a lui Danielle, în vârstă de opt ani, a început să plângă într-o cameră alăturată.

Reece i-a permis să o calmeze pe micuţă, dar apoi chinul femeii a continuat. A tras-o de păr, a pus-o la pământ şi a călcat-o pe cap.

Bărbatul s-a băgat în pat, iar Danielle, de teamă ca infernul să nu continue, s-a întins lângă el.

Însă, a doua zi, Reece a făcut-o să promită că va merge direct acasă, după ce îşi onorează obligaţiile.

Danielle recunoaşte că "mi-a fost teamă să merg la poliţie sau să-mi complic prietenii ori rudele cu problemele mele. A fost cea mai mare greşeală pe care am făcut-o".

Asta pentru că bătăile au continuat a doua zi. Şi mai rău. I-a dat cu o altă oglindă în cap, moment în care Danielle, instinctiv, a căutat să-şi acopere faţa.

A fost momentul în care furia lui Reece a atins cote maxime. I-a strigat: "Dă mâinile jos şi încasează bătaia ca o persoană adevărată".

I-a turnat în cap un bidon cu cinci litri de vopsea şi a obligat-o să o lingă de pe jos.

A lăsat-o cinci minute să se cureţe de vopsea, dar apoi a dus-o în dormitor, a întins-o pe şosea şi a început să o lovească cu o bară de metal desprinsă din garderoba distrusă a fiicelor sale.

Bărbatul cu care iubita fotbalistului avea doi copii, intervenţie decisivă

A lovit-o de cinci ori, până s-a îndoit bara, iar apoi i-a dat un ultimatum: "Te mai lovesc de cinci ori sau te rad pe cap".

A acceptat loviturile, disperată să nu-şi piardă podoaba capilară. Şi-a dat seama că tocmai devenise o umbră a spiritului ei.

În finalul celui de-al doilea atac, văzând cum trupul femeii se învineţise de la loviturile încasate, Reece a început să râdă şi să spună că "nu-mi vine să cred că am făcut eu asta".

Abia pe 12 septembrie, coşmarul s-a terminat. Îngrijorat, tatăl fetelor i-a solicitat unei colege de serviciu să intervină. În momentul în care a văzut-o pe Danielle, femeia a chemat de urgenţă poliţia, iar victima a fost internată la spital.

Reece a fost încarcerat şi, în cele din urmă, condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare. În plus, a primit ordin de restricţie care îl împiedică să se mai apropie de Danielle în următorii cel puţin 10 ani.

Încă în recuperare, fizică şi morală, Danielle recunoaşte că "el este închis după gratii, dar eu nu voi uita niciodată prin ce am trecut. A părut un bărbat fermecător, dar în realitate a fost un monstru".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Fotbalist englez, condamnat la 3 ani de închisoare. Iubita bătută a dezvăluit momentele cumplite