Antena Meniu Search
x

Franţa, lovită puternic de valul 5. Numărul pacienţilor COVID de la ATI a explodat, în 24 de ore. Cea mai mare creştere din primăvară

Criza coronavirusului se agravează în Franţa. Potrivit datelor oficiale, ţara a înregistrat cel mai mare număr de internări COVID-19 din primăvară.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 22:17

COVID-19: Franţa a înregistrat cel mai mare număr de internări zilnice din primăvară
COVID-19: Franţa a înregistrat cel mai mare număr de internări zilnice din primăvară - Profimedia (scop ilustrativ)

În Franţa, numărul de pacienţi COVID internaţi la Terapie Intensivă a crescut cu 117, ajungând astfel la 1.749, relatează Reuters. Este cea mai mare creştere înregistrată din perioada martie-aprilie, când numărul pacienţilor ce ajungeau zilnic la ATI creştea şi cu peste 100 într-un interval de 24 de ore.

Numărul persoanelor din spitale, infectate cu virusul SARS-CoV-2, a sărit cu 470, până la 9.860, aceasta fiind cea mai mare creştere raportată într-o singură zi din 29 martie până în prezent. În comparaţie cu săptămâna trecută, numărul de pacienţi COVID-19 a crescut cu peste 18%, cea mai mare creştere de la săptămână la săptămână din acest an. 

Criza COVID-19 în Franţa

Ministrul francez al Sănătăţii a declarat săptămâna trecută că Franţa se află în valul cinci al pandemiei de COVID-19. Franţa înregistrează în medie aproape 30.000 de cazuri noi pe zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Franţa, lovită puternic de valul 5. Numărul pacienţilor COVID de la ATI a explodat, în 24 de ore. Cea mai mare creştere din primăvară