Antena Meniu Search
x

Frații Tate o dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat că au sechestrat-o în România. Îi cer 5 milioane de dolari despăgubiri

Frații Tate continuă războiul și contraatacă femeile care spun că au fost victimele lor. Andrew și fratele său, Tristan, dau în judecată o femeie din Florida, spunând că aceasta i-a acuzat în mod fals că au sechestrat-o în România, fapt care a dus la arestarea lor acolo, sub acuzația de trafic de persoane.

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 13:49

Frații Tate dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat că au sechestrat-o în România. O numesc o "escrocă profesionistă” și spun că ei sunt victimele
Frații Tate dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat că au sechestrat-o în România. O numesc o "escrocă profesionistă” și spun că ei sunt victimele - Profimedia

Fostul kickboxer profesionist și fratele său, Tristan, vor despăgubiri de cel puțin 5 milioane de dolari în procesul care a fost intentat în Palm Beach, împotriva femeii, a părinților ei, a unei alte femei care locuia în vila lor din București, dar și împotriva unui prieten de al femeii. Frații Tate spun că cei cinci au conspirat pentru a-i acuza în mod fals de trafic de persoane și viol, costându-i libertatea și veniturile de milioane de dolari din rețelele lor de socializare, podcasting și alte afaceri pe care le dețineau, potrivit AP.

Autoritățile române i-au arestat pe frații Tate în luna decembrie și i-au pus sub acuzare luna trecută, spunând că au forțat șapte victime să practice pornografia, dar și că le-au supus pe acestea la violențe fizice. Ei rămân în arest la domiciliu în România.

Frații susțin că ei sunt de fapt victimele femeii din Florida

Avocații celor doi vin însă cu o altă teorie. Ei spun că frații Tate sunt de fapt victimele femeii din Florida. Ei o numesc „o escrocă profesionistă” și spun că aceasta ar fi întreținut relații sexuale cu  Tristan Tate pentru a se putea muta în România, apoi a încercat să-i înșele pe frați. Când schema nu i-ar fi reușit, ea ar fi pus la cale un plan cu ceilalți pentru a face declarații false atât în România, cât și SUA, acuzații care au dus la arestarea lor, spun avocații fraților. 

Pe acelaşi subiect

În niciun moment frații Tate nu au fost implicați în trafic de persoane”, se spune în proces. 

Avocații spun că femeia „este o mincinoasă în serie, manipulatoare și intrigatoare care exploatează bărbați vulnerabili, adesea bogați, cu intenții bune pentru a profita de ei sexual și financiar".

După ce au enumerat mai mulți bărbați despre care susțin că femeia din Florida i-a înșelat sau exploatat, avocații fraților spun că Tristan Tate a cunoscut-o pe femeie și a invitat-o la un eveniment de afaceri din Miami găzduit de compania lui și a fratelui său, în decembrie 2021. Tristan susține că el și femeia au întreținut relații sexuale de mai multe ori, înainte ca el să se întoarcă în România ,două săptămâni mai târziu.

Cei doi ar fi păstrat legătura prin mesaje,iar femeia i-a spus lui Tristan Tate că vrea să se mute în România. În aprilie 2022, „în spiritul distracției și aventurii”, i-ar fi plătit zborul femeii spre România.

Avocații lui Tristan și Andrew spun că, la scurt timp după, femeia a conspirat cu britanica pe care a întâlnit-o la în casa lor pentru a-i frauda cu 200.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Frații Tate o dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat că au sechestrat-o în România. Îi cer 5 milioane de dolari despăgubiri