Antena Meniu Search
x

Fundaşul francez al lui Manchester City, Benjamin Mendy, este acuzat de 6 violuri. Când va fi judecat

Fundaşul francez al lui Manchester City, Benjamin Mendy, a mai primit două acuzații de viol la șirul deja lung de capete de acuzare.

de Redactia Observator

la 16.11.2021, 17:41

Fundaşul francez al lui Manchester City, Benjamin Mendy, este acuzat de 6 violuri. Când va fi judecat
Fundaşul francez al lui Manchester City, Benjamin Mendy, este acuzat de 6 violuri. Când va fi judecat - Getty Images

Fundașul lui Manchester City, Benjamin Mendy, este vizat de alte două acuzații de viol. Benjamin Mendy a fost citat să se prezinte miercuri la Tribunalul din Stockport. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani, aflat în arest, se confruntă acum cu șase acuzații de viol și una de agresiune sexuală, potrivit BBC

Patru femei de peste 16 ani acuză că au fost atacate și violate de fotbalist între octombrie 2020 și august 2021. Internaționalul francez a jucat pentru campionii din Premier League din sezonul trecut, Manchester City, din 2017, când a venit de la Monaco pentru 52 de milioane de lire sterline. El a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare.

Când va fi judecat Benjamin Mendy

Un alt bărbat de 40 de ani, implicat în acest dosar, Louis Saha Matturie este și el vizat de șase capete de acuzare de viol în legătură cu atacuri petrecute în martie 2021 și august 2021. Ambii bărbați urmează să fie judecați pe 24 ianuarie 2022.

Mendy a fost arestat după ce o fată de 17 ani a susținut că a fost abuzată sexual la vila jucătorului de 5 milioane de lire sterline din Cheshire în luna august. De asemenea, el a fost acuzat că a violat o femeie în octombrie anul trecut și că a agresat sexual o altă victimă în ianuarie. Jucătorul a încercat să iasă pe cauțiune din arest de trei ori, dar solicitările i-au fost respinse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Fundaşul francez al lui Manchester City, Benjamin Mendy, este acuzat de 6 violuri. Când va fi judecat