Antena Meniu Search
x

Furtuna Florence face ravagii în Statele Unite! Cinci oameni au murit, 720.000 de persoane au rămas în beznă

Fenomenul meteorologic supranumit Florence a fost retrogradat la stadiul de furtună tropicală, dar continuă să facă ravagii pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii. Cel puţin 5 oameni şi-au pierdut viaţa, iar mai mulţi au fost internaţi în spital.

Vezi și

Fenomenul meteorologic supranumit Florence a fost retrogradat la stadiul de furtună tropicală, dar continuă să facă ravagii pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii. Cel puţin 5 oameni şi-au pierdut viaţa, iar mai mulţi au fost internaţi în spital. În doar câteva ore, ploile torenţiale au provocat inundaţii masive în statele Carolina de Nord şi de Sud. Peste 720.000 de oameni au rămas în beznă, după ce stâlpii de electricitate au fost doborâţi de furtună. În unele zone, vântul a bătut cu peste 160 de kilometri pe oră.

Deşi a fost retrogradat la stadiul de furtună tropicală, fenomenul meteorologic Florence face ravagii în calea sa şi a luat primele vieţi.

O mamă şi copilul ei în vârstă de doar 8 luni au murit în Wilmington. Iar tatăl, rănit şi el grav, a murit ulterior la spital.

Alte trei persoane au murit în două localităţi, iar guvernatorul statului avertizează că situaţia nu se va îmbunătăţi prea curând.

Pe acelaşi subiect

Între timp, salvatorii au intervenţie după intervenţie pentru cei rămaşi în urmă.

Alte zeci de persoane au fost recuperate dintr-un hotel care stă să se prăbuşească. Şi nu numai oamenii sunt vizaţi de salvatori. În Jacksonville, zeci de câini şi pisici au primit o nouă şansă la viaţă.

Un moment inedit a fost transmis în direct la un post de televiziune, unde prezentatorul unei emisiuni a fost nevoit să încheie emisia din cauza ameninţării furtunii.

Chiar dacă a scăzut în intensitate, Florence şi-a dublat raza şi continuă să fie extrem de periculos. Meteorologii se aşteaptă la cantităţi record de precipitaţii. 12 state americane sunt vizate de furia uraganului care va ajunge şi în Canada.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Furtuna Florence face ravagii în Statele Unite! Cinci oameni au murit, 720.000 de persoane au rămas în beznă