Antena Meniu Search
x

Uraganul Florence, bilanţ negru: cel puţin patru morţi, peste 800 de mii de case fără curent

Uraganul Florence, care a lovit încă de ieri Coasta de Est a SUA, statele Carolina de Sud şi Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a făcut primele victime.

- Abaca Press via Hepta

Uraganul Florence, care a lovit încă de ieri Coasta de Est a SUA, statele Carolina de Sud şi Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a făcut primele victime. Sunt cel puţin patru morţi, iar peste 800 de mii de case au rămas fără curent.

Autorităţile au confirmat decesul a patru persoane, între care o femeie şi copilul ei, care au murit după ce un copac a căzut pe casa lor din Carolina de Nord.

În noaptea de vineri spre sâmbătă viteza vântului depăşea 100 km/h. Furtuna se deplasează în teritoriu cu 7 km/h, iar alertele de inundaţii şi viituri au venit pe bandă rulantă.

Imaginile postate pe internet de locuitorii din Carolina de Nord şi Carolina de Sud arată cum furia naturii mătură tot ce îi iese în cale, vântul luând pe sus chiar şi structuri metalice.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este estimat că uraganul Florence, care a intrat pe uscat vineri dimineaţă la Wrightsville Beach, va avansa în uscat după care se va deplasa spre nord, pierzându-şi din intensitate, scrie News.ro.

În oraşul turistic New Bern, cei 30.000 de locuitori s-au confruntat cu inundaţii. Apa a crescut brusc, nivelul ei ajungând la peste 1,5 metri, iar sute de persoane au rămas blocate în case.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri externe » Uraganul Florence, bilanţ negru: cel puţin patru morţi, peste 800 de mii de case fără curent