Antena Meniu Search
x

Video Furtună spectaculoasă în Emiratele Arabe. Imaginile cu vijelia însoţită de fulgere au făcut înconjurul planetei

Fenomene meteorologice violente şi nefireşti zguduie toată lumea, din America până în destinaţiile de vacanţă preferate de români. În Statele Unite au căzut ninsori neobişnuite, localnicii din Cipru s-au trezit cu o tornadă pe cap, iar în deşertul din Emiratele Arabe a fost furtună de gheaţă. 

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 21:11

Vezi și

Cu adevărat uimitoare a fost furtuna de grindină care a apărut în Emiratele Arabe Unite, o zonă deşertică. Imaginile cu vijelia însoţită de fulgere au făcut înconjurul planetei. 

Furia naturii nu a ocolit nici Grecia. Nordul insulei Rodos a fost măturat de un fenomen rar în Marea Mediterană - o trombă de apă. Furtuna a rupt mulţi copaci, iar bărcile din port au fost făcute fărâme. Pe continent, străzile din oraşul Xanthi au fost acoperite cu un strat gros de gheaţă. O furtună cu grindină a tocat zona minute în şir, vreme în care a stricat sute de maşini şi acoperişuri. 

O tornadă a lovit Limassol, cel mai mare oraş din Cipru după capitala Larnaca. Un telespectator ne-a trimis pe Fii Observator imagini cu taifunul care a devastat destinaţia de vacanţă preferată de mulţi români. 

Planurile pentru Valentine's Day, date peste cap

Pe acelaşi subiect

Planurile americanilor din estul Statelor Unite pentru Valentine's Day trebuie să mai aştepte. Localnicii din Pennsylvania renunţă ţinuta elegantă, scot lopeţile şi trec la deszăpezire. Statul a fost lovit de cea mai puternică furtună de zăpadă din ultimii trei ani. Viscolul a adus format troiene de aproape 40 de centimetri. Zeci de copaci au fost puşi la pământ de greutatea zăpezii.

Robert Bylone, localnic: Aici, în nord-estul Pennsylvaniei, a fost anunțată o furtună de zăpadă și, într-adevăr, a nins. Cu toate acestea, a nins brusc. Zăpada a fost foarte greu de înlăturat din cauza umidităţii ridicate.

Localnicii din New York sunt şi ei descumpăniţi. Neobişnuiţi cu ninsorile abundente, au parte acum de 25 de centimetri de zăpadă, iar revederile de Valentine's Day au fost amânate. Peste 1.200 de zboruri au fost anulate din cauza viscolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Furtună spectaculoasă în Emiratele Arabe. Imaginile cu vijelia însoţită de fulgere au făcut înconjurul planetei