Antena Meniu Search
x

Video Ninsori abundente şi cod galben de viscol în mai multe ţări din Europa. Peste 400 de avertismente, emise în Marea Britanie

Vremea rea ameninţă mai multe zone din Europa. În Scoţia, zăpada, gerul şi temperaturile scăzute au pus la grea încercare autorităţile, dar şi localnicii. Mai multe şcoli au fost închise, iar oamenii au fost avertizaţi că riscă să rămână în beznă. Nici în Statele Unite, situaţia nu a fost deloc una bună. Acolo, temperaturile din anumite zone au scăzut brusc.

de Redactia Observator

la 10.02.2024, 11:24

Vezi și

Zăpezile abundente au generat haos pe şoselele din Scoţia. Traficul în anumite zone a fost complet paralizat, iar nervii şoferilor întinşi la maxim.

Meteorologii suedezi au emis un cod galben de ninsori, valabil şi astăzi. Sunt aşteptate perturbări ale serviciilor de telefonie mobilă, dar şi pene de curent.

Autorităţile au emis peste 400 de avertismente de inundaţii în Marea Britanie

În Ţara Galilor, mai multe şcoli au fost închise. De asemenea, numeroase zboruri şi călătorii cu trenul ar putea fi amânate sau chiar anulate.

În Anglia, după ce frigul şi zăpada au creat probleme, acum, urmează inundaţii. Peste 400 de astfel de avertismente au intrat deja în vigoare. Autorităţile i-au sfătuit pe locuitori să fie precauţi. 

Vremea rea şi-a croit drum şi prin Statele Unite. În Arizona, zăpada, gheaţa şi viscolul i-au pus la grea încercare pe şoferi, iar unele drumuri au fost închise. Şi în acest weekend sunt aşteptate ninsori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Ninsori abundente şi cod galben de viscol în mai multe ţări din Europa. Peste 400 de avertismente, emise în Marea Britanie