Antena Meniu Search
x

Video Furtunile fac ravagii în Italia. Un Boeing 767 a fost lovit de grindină după decolarea de pe aeroportul Malpensa din Milano

Un nou record de temperatură pentru luna iulie în Europa a fost stabilit ieri: 48 de grade în două localităţi de pe insula italiană Sardinia. Valul de căldură din cea mai mare parte a continentului este însoţit şi de furtuni violente.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 09:02

Vezi și

O femeie şi-a pierdut viaţa lângă Milano, strivită de un copac doborât de vânt, în timpul unei ploi torenţiale, iar un Boeing 767-300 a fost distrus de grindină, după ce a decolat de la aeroportul Malpensa din Milano. Aeronava, cu destinația New York, a fost deviată spre Fiumicino.

Inundații fără precedent în Canada

În Elveţia, o furtună şi, posibil, o tornadă s-au soldat cu un mort, 40 de răniţi şi mii de clădiri avariate, iar în Algeria, incendii de vegetaţie intensificate de căldură, la fel ca în Grecia, au făcut nu mai puţin de 34 de victime. Fenomenele meteo extreme continuă şi dincolo de Atlantic: canicula domneşte într-o mare parte a Statelor Unite în timp ce în Canada, doi oameni au murit şi alţi doi sunt dispăruţi în urma unor inundaţii fără precedent în ultimii 50 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Furtunile fac ravagii în Italia. Un Boeing 767 a fost lovit de grindină după decolarea de pe aeroportul Malpensa din Milano