Antena Meniu Search
x

Video Anticiclonul Charon lovește Italia cu un nou val de căldură extremă. Meteorologii anunță temperaturi de 48 de grade Celsius, mai ales în sud

Italia se confruntă cu vremea extremă. Regiunea Calabria a fost cuprinsă de incendii de vegetaţie, după ce temperaturile au crescut considerabil. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise imediat la faţa locului pentru a preveni răspândirea flăcărilor.  

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 09:33

Vezi și

Ieri, în anumite părţi din Sicilia, termometrele au arătat 47 de grade Celsius.

Unele zone au rămas şi fără curent, iar situația nu pare să se schimbe prea curând, meteorologii anunţând temperaturi la fel de mari şi în zilele următoare.

Zeci de furtuni cu grindină au făcut dezastru în Italia

În weekend, zeci de furtuni cu grindină au făcut dezastru în Italia, mai ales în Lombardia, iar agricultura a fost profund afectată.

În schimb, ploile au pus stăpânire pe Marea Britanie unde ieri au fost emise 12 alerte de inundaţii. Meteorologii anunţă că, la mijlocul săptămânii, vor fi resimţite rafale puternice de vânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Anticiclonul Charon lovește Italia cu un nou val de căldură extremă. Meteorologii anunță temperaturi de 48 de grade Celsius, mai ales în sud