Antena Meniu Search
x

El este bărbatul care a ucis-o pe Andreea, românca găsită moartă în Republica Dominicană (Video)

Bărbatul alături de care Andreea Celea, româncă găsită moartă în Republica Dominicană, a fost văzută intrând într-un hotel din Santo Domingo s-a predat la Poliție la câteva ore după moartea tinerei din Constanța.

Bărbatul alături de care Andreea Celea, româncă găsită moartă în Republica Dominicană, a fost văzută intrând într-un hotel din Santo Domingo s-a predat la Poliție la câteva ore după moartea tinerei din Constanța.

Gabriel Villanueva, în vârstă de 26 de ani, avea o relația de mai mulți ani cu Andreea Celea (23 de ani).

Potrivit mamei tinerei care și-a găsit sfârșitul în curtea hotelului W&P din Santo Domingo, Andreea se despărțise de Gabriel de mai bine de un an din cauză că acesta era agresiv cu ea și chiar a lovit-o în mai multe rânduri.

Din motive încă necunoscute, Andreea a continuat să se vadă cu Gabriel Villanueva, iar vineri după-amiază, tânăra româncă a fost văzută în timp ce se caza în hotelul W&P împreună cu Villanueva.

Pe acelaşi subiect

Ultimele imagini cu Andreea în viață au fost publicate de presa din Republica Dominicană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reținut de Poliție după ce s-a predat la câteva ore de la moartea fetei

Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit, sâmbătă dimineață, în curtea hotelului, de un angajat care a sunat imediat la serviciile de urgență.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Andreea Celea.

După ce Andreea a căzut de la etajul patru al hotelului și a murit pe loc, iubitul ei, Gabriel Villanueva a fugit din hotel.

Câteva ore mai târziu, el s-a predat la sediul Poliției Naționale din Santo Domingo și a fost reținut.

Autoritățile dominicane nu au prezentat încă un raport oficial asupra a ceea ce s-a întâmplat în hotelul W&P și despre modul în care Andreea și-a pierdut viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » El este bărbatul care a ucis-o pe Andreea, românca găsită moartă în Republica Dominicană (Video)