Antena Meniu Search
x

Galerie foto Galerie Foto | Camion suspendat pe o stâncă la peste 300 de metri, în China. Şoferul a fost ghidat greşit de GPS

Un camion încărcat cu marfă a rămas suspendat pe un drum îngust din China, printre stânci, la peste 330 de metri după ce GPS-ul l-a ghidat greşit pe şoferul acestuia.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 06.01.2022, 22:18

Se presupune că şoferul a urmat instrucţiunile aplicaţiei, iar atunci când a ajuns într-o parte îngustă a drumului a încercat să dea cu spatele, moment în care camionul a dărâmat parapeţii subţiri de pe margine, scrie The Mirror.

Incidentul a avut loc în oraşul Chanhzhi din provincia Shanxi, în prima zi a noului an. Bărbatul a reușit uimitor să fugă din cabina camionului în timp ce acesta se clătina la 330 de metri deasupra solului. Imagini terifiante arată cum camionul abia stă pe drum, cu partea dreaptă atârnând pe marginea stâncii. A fost nevoie de trei zile pentru a trage camionul, din cauza dimensiunii și lățimii drumului. Traficul pe drum a revenit la normal, a informat presa locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Galerie Foto | Camion suspendat pe o stâncă la peste 300 de metri, în China. Şoferul a fost ghidat greşit de GPS