Antena Meniu Search
x

GALERIE FOTO | Vladimir Putin ar fi încercat să-i distragă atenţia lui Trump folosind o traducătoare "foarte atractivă". Kremlinul neagă tot

Vladimir Putin ar fi încercat să-i distragă atenţia lui Donald Trump, la o întâlnire din 2019, folosindu-se de o trăducătoare sexy. Cel puţin asta susţine Stephanie Grisham, fostă purtătoare de cuvânt la Casa Albă, ăn cartea sa "I'll Take Your Questions Now" (n.red. Acum vă răspund la întrebări). Autorităţile de la Kremlin au criticat vehement această ipoteză.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 17:51

Momentul despre care vorbeşte Stephanie Grisham s-ar fi petrecut în timpul unei întâlniri între cei doi şefi de stat care a avut loc în iunie 2019, la Osaka. Vladimir Putin a venit însoţiti de o femeie brunetă foarte frumoasă, care avea rolul de traducător. Grisham spune că nu doar ea a observat acest detaliu. Şi Fiona Hill, experta de la Casa Albă în relaţiile cu Rusia, care se afla la acea întâlnire, a crezut că femeia respectivă a fost adusă în mod intenţionat pentru că "era foarte atractivă".

"Când a început întâlnirea, Fiona Hill s-a aplecat și m-a întrebat dacă am observat traducătorul lui Putin, care era o femeie brunetă foarte atrăgătoare, cu părul lung, cu o figură minunată. Mi-a spus că bănuia că femeia a fost aleasă de Putin în mod special pentru a-i distrage atenția președintelui nostru", a scris Stephanie Grisham.

Rusia neagă că trăducătoarea ar fi fost aleasă în mod intenţionat

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin, a declarat că preşedintele Rusiei nu a avut nciun rol în alegerea trăducătoarei. "Interpretii sunt trimiși de Ministerul de externe la cererea Administrației prezidențiale. Vladiir Putin nu este implicat deloc în această selecție", a declarat Dmitri Peskov.

Femeia în cauză este Daria Boyarskaya şi are 36 de ani. Întâlnirea cu Donald Trump nu a fost singura întâlnire oficială în care a fost trăducătoarea lui Vladimir Putin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » GALERIE FOTO | Vladimir Putin ar fi încercat să-i distragă atenţia lui Trump folosind o traducătoare "foarte atractivă". Kremlinul neagă tot