Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gest impresionant al unui copil de 12 ani, după moartea celui mai bun prieten

Un băiat de 12 ani din Michigan, Statele Unite, strânge bani pentru a-i oferi celui mai bun prieten, trecut în neființă, un ultim cadou de Crăciun - o piatră de mormânt. 

de Redactia Observator

la 12.12.2018 , 17:14

Un băiat de 12 ani din Michigan, Statele Unite, strânge bani pentru a-i oferi celui mai bun prieten, trecut în neființă, un ultim cadou de Crăciun - o piatră de mormânt. 

Kaleb Klakulak și Kenneth 'K.J.' Gross, ambii de 12 ani, au fost prieteni încă din clasa a doua, până când o boală necruțătoare i-a curmat mult prea repede destinul lui K.J. Timp de cinci ani copilul s-a luptat cu leucemia și a îndurat ședințe chinuitoare de chimioterapie, însă medicii nu i-au putut salva viața. 

Când Kaleb a aflat că mama prietenului său nu își poate permite o piatră de mormânt, nu a stat prea mult pe gânduri. A început să lucreze pe unde apucă, fie la colectat de sticle, fie la stâns frunze, doar pentru a aduna cei 2.500 de dolari necesari. 

Articolul continuă după reclamă

"Am fost trist când am aflat că nu își permite piatra. Vrea ca oamenii să îl găsească pe K.J. atunci când vor să-și amintească de el", a spus copilul.

Cei doi au fost împreună pănâ în ultimul moment

(Kaleb, alături de prietenul său, până în ultimul moment)

Iar eforturile lui nu au fost în zadar. Oamenii au aflat de prietenia ce îi leagă și sacrificiul pe care puștiul este dispus să-l facă pentru camaradul său și au început să doneze bani într-un cont de Paypal. 

"Am aflat la 12 luni că are leucemie. A urmat un transplant de măduvă, dar trei ani mai târziu a recidivat și a trebuit să facă un altul. K.J. venea în fiecare zi acasă spunându-mi despre Kaleb. Mamă, trebuie să îl cunoști pe Kaleb, îmi spunea. La sfârșitul anului școlar l-am întâlnit în sfârșit. Apoi am cunoscut-o pe mama sa și totul a fost firesc. Semănau foarte mult, erau ca frații. Chiar și trăsăturile erau asemănătoare", povestește femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Gest impresionant al unui copil de 12 ani, după moartea celui mai bun prieten