Antena Meniu Search
x

Video Ginerele și-a luat soacra pe capotă, într-un sens giratoriu din Valencia, Spania. Tânărul a amenințat-o cu moartea, apoi a spulberat-o cu mașina în plină stradă

Un tânăr de 26 de ani, căutat de Poliția Națională timp de trei zile, după ce și-a lovit intenționat socra cu mașina, într-un sens giratoriu din Valencia, în Spania, s-a predat ieri la o secție de poliție din Zaragoza, în prezența unui avocat.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.09.2022, 13:07

"Asta nu o să rămână așa!". Un tânăr și-a luat soacra pe capotă, în plină stradă, într-un sens giratoriu din Valencia, Spania - levante-emv.com

Certurile și scandalurile între două familii de romi din Spania au atins punctul culminat luni după-amiază, când un tânăr și-a luat soacra pe capota mașinii, apoi a fugit. Imaginile de groază cu momentul în care femeia este lovită intenționat de un Volkswagen Touran condus de ginerele său au fost publicate de mai multe portaluri iberice și au puternic impact emoțional. 

Potrivit Levante-EMV, întreg scandalul a pornit după ce, luni dimineață, tânărul avusese un accident de circulație, însă a fugit înainte de sosirea poliției pentru că circula fără permis. 

Ginerele și-a amenințat soacra cu moartea, apoi a spulberat-o cu mașina în sensul giratoriu

Ajuns acasă, i-a cerut cumnatului să-l acopere, asumându-și responsabilitatea pentru accident, însă fratele soției sale a refuzat. În discuție a intervenit și mama soacră, care nu i-a permis fiului său să ia asupra sa vina ginerelui. Între ei a început un întreg scandal, cu jigniri și amenințări, care, într-un final, s-a mutat în stradă. Discuția a crescut în tonalitate până când ginerele și-a amenințat soacra cu moartea. A urcat în mașină și a izbit-o cu același VW Touran. Câteva dintre rudele femeii s-au aruncat asupra Touranului, dar șoferul a accelerat și a fugit.

Pe acelaşi subiect

Soacra a suferit cel puțin o rană deschisă în zona feței și vânătăi, însă nu și-a pierdut cunoștința, așa că a putut spune Poliției Locale și Poliției Naționale ce s-a întâmplat. Apoi, a fost transportată și operată de urgență la Spitalul Clinic din Valencia. 

Ginerele fugar s-a predat după trei zile

Între timp, oamenii legii au început verificările pentru prinderea tânărului fugar și au înființat un dispozitiv special de securitate în Valencia, dar și în Burjassot, acolo unde locuiesc rudele bărbatului, pentru a preveni eventualele represalii între cele două familii. 

"Lucrurile nu rămân așa. Conflictul între familii e vechi, nu este pentru un singur lucru", a declarat o rudă a victimei pentru Levante-EMV. 

Ieri, tânărul fugar s-a predat la sediul Poliției din Aragon, în prezența unui avocat. El este acuzat de o infracțiune de tentativă de omor și alta contra siguranței rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Ginerele și-a luat soacra pe capotă, într-un sens giratoriu din Valencia, Spania. Tânărul a amenințat-o cu moartea, apoi a spulberat-o cu mașina în plină stradă