Antena Meniu Search
x

Giorgia Meloni și fiica sa de șase ani, amenințate cu moartea de un şomer de 27 de ani. Ce a stârnit furia bărbatului

Premierul italian Giorgia Meloni şi fiica sa de şase ani au primit ameninţări online cu moartea de la un bărbat şomer, furios în legătură cu intenţia guvernului de a reduce subvenţia împotriva sărăciei, a anunţat miercuri poliţia, citată de Reuters, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 15:26

Ce a stârnit furia bărbatului
Georgia Meloni și fiica sa de șase ani, amenințate cu moartea de un şomer de 27 de ani - Profimedia

Bărbatul, un sicilian de 27 de ani, este anchetat pentru ameninţări. Locuinţa sa a fost percheziţionată, iar contul de Twitter i-a fost închis, a precizat poliţia într-un comunicat.

Bărbatul este anchetat pentru amenințări

Guvernul radical de dreapta condus de Meloni vrea să limiteze anul viitor aşa-numita schemă privind 'venitul de cetăţenie', iar din 2024 să renunţe complet la această măsură, când va fi înlocuită de un nou ajutor, care nu a fost încă detaliat.

Meloni, care a ajuns la guvernare în octombrie, a criticat întotdeauna 'venitul de cetăţenie', care a fost introdus în 2019, susţinând că nu toate persoanele de vârstă activă şi apte fizic ar trebui să aibă posibilitatea să trăiască din ajutoare de stat pe termen nedefinit.

Conform propunerilor incluse în bugetul pentru 2023, care se află în prezent în dezbatere în parlament, plăţile din cadrul acestei scheme vor fi retrase după opt luni, cu excepţia gospodăriilor cu copii, persoanelor de peste 60 de ani şi persoanelor cu dizabilităţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Giorgia Meloni și fiica sa de șase ani, amenințate cu moartea de un şomer de 27 de ani. Ce a stârnit furia bărbatului