Antena Meniu Search
x

Gucci vinde o umbrelă cu 1700 de dolari. Accesoriul nici măcar nu te apără de ploaie

O postare de pe o pagină de vânzări din China a stârnit un val de reactii şi ironii după ce o umbrelă a brandului de lux Gucci, realizată în colaborre cu compania Adidas, a fost scoasă la vânzare cu 1.700 de dolari. Nimic neobişnuit am putea spune, pretul ar fi unul aşteptat având în vedere brandul care a realizat-o, doar că umbrela nu este impermeabilă, aşa că cine o va cumpăra nu se va putea adăposti sub ea atunci când plouă.

de Redactia Observator

la 19.05.2022, 09:39

Gucci vinde o umbrelă cu 1700 de dolari. Accesoriul nici măcar nu te apără de ploaie
Gucci vinde o umbrelă cu 1700 de dolari. Accesoriul nici măcar nu te apără de ploaie - Twitter

Initial, postarea descria produsul ca fiind o umbrelă de ploaie, dar în urma reactiilor venite din partea oamenilor, numele acesteia a fost schimbat simplu în -umbrelă-, scrie Bloomberg.

Ulterior ei au anunta că umbrela este una menită să blocheze razele soarelui, nicidecum picăturile de ploaie. Totodaă creatorii spun că produsul poate fi folosit pentru prticiparea la evenimente de modă. Reprezentanții Adidas și Gucci nu au putut fi contactați  pentru a clarifica situatia. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Naționalismul din China a detronat Nike și Adidas

Un utilizator al site-ului de vânzări Weibo, Laotan Dianshang, a citat, într-un comentariu la postrea cu umbrela, sloganul de egalitate al preşedintelui chinez Xi, spunând că astfel de produse nu sunt destinate „oamenilor de rând”.

Cu toate acestea, cu o clasă de mijloc în creștere, China rămâne o piață pe care puține firme internaționale și-o pot permite să o înstrăineze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Gucci vinde o umbrelă cu 1700 de dolari. Accesoriul nici măcar nu te apără de ploaie