Antena Meniu Search
x

Halloween, cea mai bună perioadă pentru producătorii de costume de carnaval

Cea mai fioroasă sărbătoare din calendar, Halloween, este celebrată în Statele Unite şi în întreaga lume. Milioane de copii, adulţi şi chiar animale de companie se îmbracă în costume fanteziste inspirate din basme, filme sau, de ce nu, din actualitatea politică.

Vezi și

Cea mai fioroasă sărbătoare din calendar, Halloween, este celebrată în Statele Unite şi în întreaga lume. Milioane de copii, adulţi şi chiar animale de companie se îmbracă în costume fanteziste inspirate din basme, filme sau, de ce nu, din actualitatea politică. Alţii se mulţumesc doar cu un machiaj care poate preface orice om obişnuit într-un zombie.

Pentru producătorii de costume de carnaval este cea mai bună perioadă. Magazinele sunt asaltate de clienţi dornici să devină, pentru o seară, personaje sinistre, supereroi sau unicorni. O sursă de inspiraţie este şi preşedintele Donald Trump. Trump a fost o costumaţie foarte populară încă din 2016.

Printre cei care n-au mai avut răbdare şi au început sărbătoarea mai devreme s-au numărat George Clooney şi Randy Gerber, partenerul său în brandul de tequila. Ei au purtat uniforme de piloţi de linie, în timp ce soţia lui Gerber, legendarul topmodel Cindy Crawford, s-a îmbrăcat în însoţitoare de zbor. La petrecerea din Las Vegas a fost invitată şi Kendall Jenner, care a ales un costum inspirat de filmele din seria "Austin Powers". 

Iar de Halloween, nici câinii nu sunt neglijaţi. Se estimează că, în Statele Unite, nu mai puţin de 480 de milioane de dolari se vor cheltui, anul acesta, pe costume de Halloween destinate câinilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Halloween, cea mai bună perioadă pentru producătorii de costume de carnaval