Antena Meniu Search
x

HALUCINANT. Un român în vârstă de 49 de ani a scăpat de închisoare în Franţa după ce şi-a denunţat soţia, mai bătrână ca el cu 26 de ani, că e TRAFICANTĂ DE DROGURI

Poveste halucinantă la Caen, în Franţa, unde un român în vârstă de 49 de ani a scăpat de puşcărie după ce a colaborat cu procurorii şi şi-a denunţat soţia.

Poveste halucinantă la Caen, în Franţa, unde un român în vârstă de 49 de ani a scăpat de puşcărie după ce a colaborat cu procurorii şi şi-a denunţat soţia în vârstă de 75 de ani că e traficantă de droguri, transportând în bara de la maşină canabis peste tot în Europa. 

Femeia, Anick Fournier-Cruchet, susţine însă că tânărul e mincinos şi că a luat-o de nevastă doar pentru averea ei. În ciuda încercărilor ei de a scăpa basma curată, a primit o condamnare de 3 ani în închisoare.

Sorin Bidi le-a spus procurorilor cum era organizată reţeaua de traficanţi din care mai făceau parte apropiaţi ai soţiei sale septuagenare, recunoscând că el personal a dus de-a lungul Europei, în anul 2015, 4 kilograme de droguri. Cei doi clătoreau de-a lungul continentului cu maşina Audi A6 a lui Anick, femeia fiind o şoferiţă împătimită. 

Ea şi-a permis chiar să îi spună judecătorului: "Nu am vrut să stau acasă aşteptând să mor. Îmi place să călătoresc, iar dacă ţie asta ţi se pare extenuant, pentru mine e distractiv." Nervoasă că Sorin a denunţat-o, Anick a spus despre român: "Soţul meu e cel mai mare mincinos din România. E nebun. E infidel, gelos şi violent. Eu l-am luat de bărbat din dragoste, el pentru publicitate."

Anick l-a cunoscut pe Sorin când el avea 34 de ani şi ea 60 şi susţine că a fost dragoste la prima vedere. Pentru el a înfiiinţat o firmă de transport cu autocarul pe ruta Bruxelles - Bucureşti şi a cumpărat mai multe apartamente în capitala României. Dar acum e dezamăgită de faptul că tocmai el a trădat-o. Arestaţi din 2016, cei doi au primit sentinţe diferite, iar Sorin a fost eliberat condiţionat, în vreme ce soţia sa va mai petrece după gratii 18 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » HALUCINANT. Un român în vârstă de 49 de ani a scăpat de închisoare în Franţa după ce şi-a denunţat soţia, mai bătrână ca el cu 26 de ani, că e TRAFICANTĂ DE DROGURI