Antena Meniu Search
x

Haos într-un oraș din Scoția, după ce un bancomat s-a defectat. Oamenii primeau "dublu față de suma cerută”

Isterie într-un oraş scoţian. Mai mulţi oameni s-au adunat în faţa unui bancomat, când acesta a început în mod neașteptat să scoată „bani gratuit”

de Redactia Observator

la 15.10.2022, 14:01

Haos într-un oraș din Scoția, după ce un bancomat s-a defectat.
Haos într-un oraș din Scoția, după ce un bancomat s-a defectat. - Shutterstock

Poliția a fost chemată marți la incidentul din Dundee, Scoţia. Un martor a declarat pentru presa străină că utilizatorii primeau „dublu față de suma cerută”, scrie publicaţia Metro.

Isterie după o defecţiune a bancomatului

Propiretarul ATM-ului a fost contactat și fluxul de numerar s-a încheiat, când automatul a fost oprit. Oricine păstrează bani primiţi în plus din cauza unei defecțiuni a bancomatului este de obicei așteptat să-i predea înapoi, iar dacă nu o fac, ar putea fi vinovați de furt, spun autorităţile.

Un incident similar s-a întâmplat în Sydney în 2011, oamenii făcând coadă pentru a profita de o eroare la ATM-urile Commonwealth Bank.

Un purtător de cuvânt al poliției din Scoția a declarat: „Am primit un raport privind un bancomat defect pe Charleston Drive, Dundee, în jurul orei 16:20, marți, 11 octombrie 2022. „Proprietarul a fost contactat iar bancomatul a fost oprit.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Haos într-un oraș din Scoția, după ce un bancomat s-a defectat. Oamenii primeau "dublu față de suma cerută”