Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul românilor acuzați că au torturat doi pensionari italieni: "Suntem șocați"

Răsturnare de situație în cazul românilor acuzați că au torturat doi pensionari italieni, la Lanciano. Cei trei tineri români arestați în acest caz susțin că sunt șocați de ancheta spectaculoasă a poliției italiene.

Răsturnare de situație în cazul românilor acuzați că au torturat doi pensionari italieni, la Lanciano. Cei trei tineri români arestați în acest caz susțin că sunt șocați de ancheta spectaculoasă a poliției italiene.

Avocatul Domenico Russo a declarat, presei locale, că cei trei români aflați în arest se declară nevinovați, fiind șocați de amploarea anchetei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Mi-au spus că sunt surprinși de această investigație spectaculoasă și că sunt nevinovați", a declarat avocatul celor trei.

Doi frați și vărul lor, acuzați de torturarea unei familii de italieni

Constantin Aurel Turlică (22 ani), Ion Cosmin Turlică (20 ani) și Aurel Ruset (25 ani) sunt cei trei români arestați de poliția italiană în cazul torturării lui Carlo Martelli și a Nivei Bazzan, un chirurg pensionar și o fostă asistentă medicală, în casa lor din Lanciano, provincia Chieti.

Familie de pensionari romani, torturati de hoti romani la Lanciano

Cei trei au fost prinşi în timp ce încercau să fugă cu un automobil Volkswagen Golf, despre care anchetatorii spun că a fost folosit în timpul jafului.

Potrivit cotidianului Il Messaggero, românii erau monitorizați de mai mult timp de poliția italiană, care îi  bănuia de comiterea mai multor jafuri în mai localități din Italia.

Se pare că mașina acestora ar fi fost legată de jafuri comise în Francavilla a Mare, procurorul din Lanciano susținând că există "indicii serioase și dovezi ale vinovăție".

Potrivit sursei citate, românii nu au fost prea vorbăreți la interogatoriu. Anchetatorii au aflat doar că Aurel Turlică este singurul care locuiește la Lanciano. Fratele acestuia, Cosmin, locuiește în Padova, iar vărul lor, Aurel Ruset, stă la Paris.

Familie de pensionari romani, torturati de hoti romani la Lanciano

Autoritățile italiene l-au identificat pe șeful bandei de hoți români, care a torturat o familie de italieni, la Lanciano, în Italia, scrie Corriere della Sera.

Cei doi au fost bătuți cu bestialitate, iar femeii i-a fost tăiată urechea dreaptă.

Șeful bandei de hoți este tot un român

Potrivit Corriere della Sera, polițiștii îl caută acum pe șeful bandei, identificat în persoana lui Alexandru Bogdan Colțeanu, în vârstă de 26 de ani.

Potrivit mărturiilor victimelor, al patrulea membru al bandei este un tânăr care vorbea perfect limba italiana, cu accent pugliez.

Alexandru Bogdan Colțeanu, care era cunoscut autorităților italiene, având precedente penale în zona orașului Napoli, este dat în urmărire și căutat de forțele de ordine.

Polițiștii cred că acesta a fugit probabil spre Rimini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Răsturnare de situație în cazul românilor acuzați că au torturat doi pensionari italieni: "Suntem șocați"