Antena Meniu Search
x

Iadul pe pământ la un azil de bătrâni din Milano. Şase persoane au murit şi cel puţin 81 au fost rănite, după un incendiu devastator

Şase oameni au murit şi cel puţin 81 au fost răniţi în cursul nopţii la Milano într-un incendiu izbucnit la un cămin pentru vârstnici, au anunţat vineri serviciile de urgenţă citate de Reuters.

de Redactia Observator

la 07.07.2023, 09:48

Incendiu la un azil de bătrâni din Milano
Incendiu la un azil de bătrâni din Milano - Profimedia Images

Cel puțin șase persoane au murit și aproximativ 80 au fost rănite și au ajuns la spital în urma unui incendiu care a izbucnit într-un azil de bătrâni din Milano, anunță jurnaliștii italieni.

Luca Cari, purtător de cuvânt al serviciului naţional de pompieri, a precizat că focul a fost stins şi cauzele declanşării sale fac obiectul unei anchete. Trei dintre răniţi sunt în stare critică, a mai spus acesta.

Primarul din Milano, Giuseppe Sala, le-a explicat reporterilor veniţi la faţa locului că incendiul a fost stins rapid, dar s-a produs mult fum, ceea ce a dus la intoxicarea rezidenţilor.

Focul a izbucnit joi în jurul orei 23:20 la o facilitate din cartierul sud-estic Corvetto, au mai indicat media italiene. Cauza producerii incendiului devastator urmează să fie stabilită de pompieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Iadul pe pământ la un azil de bătrâni din Milano. Şase persoane au murit şi cel puţin 81 au fost rănite, după un incendiu devastator