Antena Meniu Search
x

Iarnă grea în mai multe state din Europa. În Olanda trecătorii au fost luaţi pe sus de rafalele puternice de vânt

Românii care ar fi trebuit să plece de pe aeroportul Schipol au aflat că aeronava care îi aducea la Bucureşti nu mai decolează.

Vezi și

Românii care ar fi trebuit să plece de pe aeroportul Schipol au aflat că aeronava care îi aducea la Bucureşti nu mai decolează. Este paralizat traficul şi în Marea Britanie, dar şi în Polonia. În timp ce în Sibieria s-au înregistrat minus 66 de grade.

Pentru locuitorii din Olanda, drumul spre serviciu s-a transformat într-o cursă mortală. Cel puţin doi oameni au murit, iar traficul rutier a fost aruncat în haos. Camioane s-au răsturnat pe şosea, copacii au fost scoşi din rădăcini, iar câteva containere au fost aruncate în mare de forţa vântului.

Timp de o oră, aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost închis. Decizia a afectat şi un zbor dus-întors pe ruta Bucureşti-Amsterdam, operat de TAROM.

În Siberia, temperatura a coborât până la minus 66 de grade Celsius. Oamenii au îngheţat bocnă. 

În Franţa a fost emis cod portocaliu de ninsori.  

După 24 de ore de ninsoare abundentă, sute de şoferi din Scoţia au făcut noapte albă în maşini, în aşteptarea utilajelor de deszăpezire. 

Autorităţile au făcut apel la şoferi să circule cu maximă precauţie. În nordul Angliei, a fost chiar impusă o interdicţie de circulaţie până după-amiază.

În Polonia, ninge fără oprire şi vântul bate cu putere. Zăpada depusă a provocat numeroase accidente rutiere.

Pentru a doua oară în mai puţin de o lună, sudul Statelor Unite este sub stare de urgenţă. Şcolile au fost închise în opt state americane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Iarnă grea în mai multe state din Europa. În Olanda trecătorii au fost luaţi pe sus de rafalele puternice de vânt