Antena Meniu Search
x

Foto Idan Amedi, Sagi din serialul Fauda, a fost rănit pe front, în Gaza

Război Israel - Hamas. Actorul și cântărețul Idan Amedi, militar în rezervă în Forțele Armate ale Israelului, a fost rănit de un şrapnel în timpul ofensivei din Fâșia Gaza. Idan Amedi, în vârstă de 35 de ani, este cunoscut pentru rolul pentru care l-a avut în serialul de succes Fauda, în care a dat viață personajului Sagi, soldat de profesie în trupele speciale israeliene. Din primele informații obținute de reporterii Observator, Idan Amedi a fost rănit grav.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 08.01.2024, 23:26

Idan Amedi s-a născut și a crescut în Israel, devenind cunoscut în special prin intermediul muzicii sale pop și alternative. Cariera sa muzicală a început să prindă contur în anii 2010, iar de atunci a câștigat popularitate în Israel și în afara țării. Amedi este apreciat pentru versurile sale introspective și pentru capacitatea sa de a îmbina elemente diverse în creațiile sale muzicale. Artistul a lansat mai multe albume de succes.

Dincolo de scenă, Idan Amedi este și rezervist în IDF (Israel Defense Forces) și a plecat pe front odată cu lansarea ofensivei israeliene.

Idan Amedi, actor în serialul Fauda și rezervist în IDF

Idan Amedi a dat viață personajului Sagi din Fauda, serialul israelian fenomen care arată faţa mai puţin cunoscută a unui conflict istoric: dramele familiilor de o parte şi de alta a graniţei dintre două lumi. De o parte palestinienii, de cealaltă parte israelienii. Servicii secrete, organizaţii teroriste, poveşti din ambele tabere. Observator a avut ocazia de a-l intervieva pe cunoscutul artist. Puteți urmări aici  interviul cu Idan Amedi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Idan Amedi, Sagi din serialul Fauda, a fost rănit pe front, în Gaza