Antena Meniu Search
x

Video Iepuraşi de ciocolată cu măşti de protecţie, ideea inedită a unui cofetar grec pentru a îndemna oamenii să se vaccineze

Pandemia a schimbat şi felul în care arată tradiţionalele dulciuri de Paşte. Un cofetar grec a scos la vânzare iepuraşii din ciocolată ce poartă mască de protecţie. Unii au peste mustăţi măşti chirurgicale în timp ce alţii au chiar şi mănuşi albastre în care ţin o seringă cu vaccin anti-COVID. Proprietarul cofetăriei spune că în acest fel vrea să încurajeze oamenii să respecte măsurile de protecţie şi în perioada sărbătorilor. Dar iepuraşii de ciocolată sunt şi foarte gustoşi, dă asigurări cofetarul.

de Redactia Observator

la 28.04.2021, 21:55

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Iepurașii de ciocolată care poartă măști comestibile și care țin seringi de vaccin atrag atenţia tot mai multor clienţi, la o patiserie din capitala Greciei, Atena.

Creatorul iepuraşilor inediţi, Tassos Vazakas, a spus că este un mesaj de Paște pentru clienții săi, ca un îndemn pentru a merge să se vaccineze. Cofetarul a folosit fondant pentru a face măștile de protecție și le-a așezat pe fețele iepurașilor de ciocolată, dar le-a făcut şi mănuși de protecție albastre.

Magazinele de prăjituri și brutăriile din Grecia au rămas deschise în timpul diferitelor restricţii împotriva Covid din Grecia. Cu toate acestea, autoritățile au intensificat represiunea împotriva încălcării restricţiilor înainte de Paște.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Iepuraşi de ciocolată cu măşti de protecţie, ideea inedită a unui cofetar grec pentru a îndemna oamenii să se vaccineze