Video

Iepuraşi de ciocolată cu măşti de protecţie, ideea inedită a unui cofetar grec pentru a îndemna oamenii să se vaccineze

De Redactia Observator.
Publicat: 28.04.2021, 21:44.
Actualizat: 28.04.2021, 21:55

Pandemia a schimbat şi felul în care arată tradiţionalele dulciuri de Paşte. Un cofetar grec a scos la vânzare iepuraşii din ciocolată ce poartă mască de protecţie. Unii au peste mustăţi măşti chirurgicale în timp ce alţii au chiar şi mănuşi albastre în care ţin o seringă cu vaccin anti-COVID. Proprietarul cofetăriei spune că în acest fel vrea să încurajeze oamenii să respecte măsurile de protecţie şi în perioada sărbătorilor. Dar iepuraşii de ciocolată sunt şi foarte gustoşi, dă asigurări cofetarul.

Iepurașii de ciocolată care poartă măști comestibile și care țin seringi de vaccin atrag atenţia tot mai multor clienţi, la o patiserie din capitala Greciei, Atena.

Creatorul iepuraşilor inediţi, Tassos Vazakas, a spus că este un mesaj de Paște pentru clienții săi, ca un îndemn pentru a merge să se vaccineze. Cofetarul a folosit fondant pentru a face măștile de protecție și le-a așezat pe fețele iepurașilor de ciocolată, dar le-a făcut şi mănuși de protecție albastre.

Citește și:

Magazinele de prăjituri și brutăriile din Grecia au rămas deschise în timpul diferitelor restricţii împotriva Covid din Grecia. Cu toate acestea, autoritățile au intensificat represiunea împotriva încălcării restricţiilor înainte de Paște.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.