Antena Meniu Search
x

Imagine emoţionantă postată de DSU, după prima misiune a pompierilor români în Grecia: "A fost ceva aparte, extrem de dificil"

Pompierii români luptă cot la cot cu cei eleni pentru stingerea incendiilor din Grecia. Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a publicat pe contul oficial de Facebook fotografia unuia dintre pompierii români trimişi în Grecia.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 07:06

Imagine emoţionantă postată de DSU, după prima misiune a pompierilor români în Grecia: "A fost ceva aparte, extrem de dificil"
- Facebook / DSU

Potrivit DSU, imaginea a fost surprinsă la finalul unei misiuni extrem de dificilă, o misiune cu totul diferită faţă de cele cu care sunt obişnuiţi pompierii militari români.

"Liviu este unul dintre cei peste 100 de pompieri salvatori care a pornit vineri într-una dintre cele mai complexe misiuni internaționale, în vederea sprijinirii colegilor lui din Grecia. Vorbim despre o misiune aparte, extrem de dificilă, care implică riscuri și care este diferită față de alte incendii la care pompierii militari intervin în mod curent", se arată în mesajul postat de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

România a trimis 108 pompieri şi 23 de autospeciale pentru a ajuta Grecia în lupta cu flăcările. "Desfăşurăm misiunea în Grecia pentru stingerea incendiilor la păduri. Mergem cu încredere, vom reprezenta România şi sunt convins că cadrele Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă vor fi la nivelul aşteptărilor. Mergem 108 persoane, vrem să ne întoarcem 108 şi cu autospecialele în bună stare”, a explicat colonelul Florin Pop, comandantul misiunii din Grecia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Imagine emoţionantă postată de DSU, după prima misiune a pompierilor români în Grecia: "A fost ceva aparte, extrem de dificil"