Video

Imagini apocaliptice în China: Apele au făcut prăpăd. 12 oameni au murit înecaţi la metrou

De Redactia Observator.
Publicat: 21.07.2021, 21:39.
Actualizat: 21.07.2021, 21:39

Scene apocaliptice vin din centrul Chinei. 12 oameni au murit înecaţi la metrou după ce furtunile au inundat galeriile. Bilanţul ultimelor zile este, însă, dublu. Cel puţin 25 oameni au murit şi alţii sunt dispăruţi. Fluviul Galben ameninţă acum să distrugă şi un baraj dintr-o zonă în care trăiesc 7 milioane de oameni.

O femeie este ridicată în ultima clipă dintr-un torent format pe o stradă din centrul Chinei. Impresionantă este şi salvarea acestui bărbat, înghiţit de o groapă formată în asfalt.

Centrul Chinei a fost, ieri, lovit de potop. O oră de ploaie torenţială a dezlănţuit iadul pe străzile provinciei Henan.

"E acolo. O văd. E acolo! Dumnezeule. Au ajuns la ea. Au ajuns la ea", spun martorii. Imaginile sunt apocaliptice.

Citește și:

Imagini apocaliptice

Maşini plutesc în derivă pe străzile transformate în fluvii. Apa care a ajuns în subteran a atins şi un metru jumătate înălţime. Sute de oameni şi-au văzut moartea cu ochii.

"Am vrut să renunţ pentru că nu mai aveam putere să mă ţin de bare. Dar am reuşit să mă ţin cu o mână până la capăt".
"Am spart geamurile de sus pentru a lăsa aerul să intre altfel nu am mai fi putut respira", spun martorii.

Format deasupra regiunii Henan, Taifunul In-Fa a adus Apocalipsa. A plouat în 3 zile cât într-un an. Mii de pompieri şi echipaje de urgenţă au venit din regiunile învecinate în ajutorul localnicilor. 200 mii de oameni au fost deja evacuaţi, dar pericolul e departe de a fi dispărut. Există şi riscul ca un baraj să cedeze şi să inunde o zonă unde locuiesc 7 milioane de oameni.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.