Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la căutările deţinutului român evadat în Italia. Tânărul a coborât pe geam cu cearşafuri înnodate (Video)

Un deţinut român care a evadat în noaptea de miercuri spre joi dintr-un spital de boli infecţioase din Treviso, Italia, este căutat de carabinieri în toată provincia.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.07.2019, 07:36

Un deţinut român care a evadat în noaptea de miercuri spre joi dintr-un spital de boli infecţioase din Treviso, Italia, este căutat de carabinieri în toată provincia.

Românul a evadat din spital coborând pe geamul salonului, în miez de noapte, cu ajutorul unei frânghii din cearşafuri înnodate.

Marţi, tânărul de 30 de ani fusese internat sub pază la spitalul de boli infecțioase din Treviso, fiind suspectat că are tuberculoză.

Un deţinut român suspect de TBC a evadat în Italia, dintr-un spital de boli infecţioase
Pe acelaşi subiect

Din fericire, scriu jurnaliştii de la trevisotoday.it, suspiciunea nu s-a confirmat, testele medicale arătând că românul nu are TBC pulmonar. 

Deţinut român evadat la Treviso, în Italia

Acum, românul este căutat în toată provincia Treviso, inclusiv cu ajutorul unui elicopter.

Presa din Italia a publicat imagini din timpul operaţiunii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit ilgazzettino.it, deţinutul ar fi fost văzut ultima oară în San Biagio di Callalta.

Între timp, gardienii care l-au scăpat din ochi pe român sunt cerectaţi discipilinar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Primele imagini de la căutările deţinutului român evadat în Italia. Tânărul a coborât pe geam cu cearşafuri înnodate (Video)