Antena Meniu Search
x

Foto Imagini cu toţi cei cinci oameni care au murit, după ce un bărbat a intrat cu maşina în mulţime, la o paradă de Crăciun din SUA

Imagini cu victimele care au decedat, după ce un bărbat a intrat cu maşina în mulţime, la o paradă de Crăciun din SUA. Patru dintre cele cinci persoane care au fost ucise erau membri ai grupului ''Bunicile dansatoare din Milwaukee''.

de Redactia Observator

la 23.11.2021, 08:05

Facebook; Imagini familie via Daily Mail; Profimedia Images
Imagini cu toţi cei cinci oameni care au murit, după ce un bărbat a intrat cu maşina în mulţime, la o paradă de Crăciun din SUA - Victime: Leana 'Lee' Owen (stânga, mare), Tamara Durand (mijloc, sus), Jane Kulich (dreapta, sus), Wilhelm Hospel (mijloc, jos), Virginia Sorenson (dreapta, jos)

Poliția din Waukesha a identificat victimele ca fiind Virginia 'Ginny' Sorenson, 79 de ani, Leana'Lee' Owen, 71 de ani, Tamara Durand, 52 de ani, și Wilhelm Hospel, în vârstă de 82 de ani, soțul uneia dintre bunici.

Una dintre victime a fost, de asemenea, identificată ca angajată a Citizen Bank, Jane Kulich, în vârstă de 52 de ani, care reprezenta Citizens Bank în procesiunea paradei, potrivit fiicei sale, notează Daily Mail

Ultima postare pe Facebook a lui Durand, pe care a făcut-o cu doar câteva ore înainte de tragicul incident o arată zâmbind și ținându-și pampoanele, în timp ce era îmbrăcată într-o haină albastră și avea pe cap o pălărie de iarnă: ''Prima paradă din Milwaukee Dancing Grannies! Atât de emoționat!'' A fost, de asemenea, prima dată când Durand a cântat cu bunicile din Milwaukee.

Tamara Durand și Leana Owen au fost și ele alături de ''Bunicile dansatoare'', în timp ce Wilhelm Hospel, care a ajutat grupul la paradă, a fost soțul uneia dintre membrele grupului.  Fratele lui Hospel, Theodore, a declarat pentru New York Post că se afla pe un teren de golf din Florida când a auzit că fratele său mai mic se numără printre cei loviți de șoferul de SUV.  Wilhelm, care era cel mai mic dintre cei cinci frați, a murit după ce a suferit sângerare internă și răni la pelvis, potrivit lui Theodore: ''Vorbeam cu el vara asta și mi-a spus: Cine crezi că va pleca primul dintre noi. Și iată, cel mai mic a plecat primul''.

Pe acelaşi subiect

Când nu dansa cu bunicile, Owen a lucrat ca manager la Packard Glen Apartments timp de aproape 10 ani, potrivit CNN. ''Era atât de mândră că face parte din acest grup și s-a luminat când a vorbit despre asta.''

Jane Kulich era o angajată a Citizen Bank. O pagină GoFundMe a fost înființată de familie pentru a scădea costurile de înmormântare. Familia a descris-o ca fiind o mamă, o bunică și o prietenă pentru mulți, iubitoare, frumoasă și carismatică. ''Lumea este un loc mult mai întunecat fără o astfel de femeie în lume.''

Sorenson a fost asistentă medicală și mamă a trei copii. În total se bucura şi de prezenţa celor șase nepoți. Potrivit Journal Sentinel, Sorenson l-a ajutat pe coregraful grupului și a fost un mentor pentru unii dintre membrii mai noi ai grupului de bunici. "Îi plăcea dansul și prietenia femeilor. Îi plăcea să cânte."

Bunicile și-au exprimat durerea după tragedie. Declarația de pe Facebook spunea: "Grupul nostru făcea ceea ce îi plăcea, cântând în fața mulțimilor la paradă, punând zâmbete pe fețele oamenilor de toate vârstele, umplându-le de bucurie și fericire. În timpul spectacolului, bunicile s-au bucurat să audă uralele și aplauzele mulțimii, care cu siguranță le-a adus zâmbete pe chip și le-a încălzit inimile. Inimile noastre sunt distruse în acest moment dificil''.

Bărbatul care a intrat cu maşina în mulţime s-ar fi grăbit să fugă de la locul unei crime

Au fost clipe de teroare la parada de Crăciun din Waukesha, Wisconsin. Un SUV roșu a intrat cu viteză în mulţime, lovind în plin zeci de persoane luate prin surprindere. Potrivit autorităţilor locale, 5 oameni au murit, iar alţi 40 au fost răniţi, printre aceştia aflându-se şi 12 copii.

Principalul suspect al atacului a fost reţinut. Bărbatul se numeşte Darrell Brooks, are 39 de ani şi este un rapper amator cu un istoric infracţional bogat. Şoferul este delincvent sexual, a fost acuzat de violenţă domestică, posesie ilegală de arme, trafic de droguri şi că a opus rezistenţă la arestare. Se speculează chiar că în momentul accidentului fugea de poliţie, iar traiectoria maşinii, în zig-zag, ar demonstra că a încercat să evite oamenii. Abia fusese eliberat din închisoare pe 19 noiembrie pentru o cauţiune de o mie de dolari. Are şi un canal online. Într-unul dintre clipuri apare chiar în faţa maşinii pe care a condus-o în mulţime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Imagini cu toţi cei cinci oameni care au murit, după ce un bărbat a intrat cu maşina în mulţime, la o paradă de Crăciun din SUA