Antena Meniu Search
x

Doi hoți români au ajuns de râsul Italiei! Au vrut să fure o dubă a poliției, cu tot cu polițist! (VIDEO)

Doi români din Italia i-au şocat pe poliţiştii din peninsulă, dupa ce au încercat să fure o dubă a poliţiei, cu tot cu un poliţist înăuntru. Cei doi bărbaţi, în vârstă de 33 şi 35 de ani au văzut duba poliţiei parcată de mai mult timp în acelaşi loc şi s-au gândit că poate gasesc ceva de furat.

Vezi și

Doi români din Italia i-au şocat pe poliţiştii din peninsulă, dupa ce au încercat să fure o dubă a poliţiei, cu tot cu un poliţist înăuntru.Cei doi bărbaţi, în vârstă de 33 şi 35 de ani au văzut duba poliţiei parcată de mai mult timp în acelaşi loc şi s-au gândit că poate gasesc ceva de furat.

Au încercat una dintre portiere şi, spre surprinderea lor, au reusit să o deschidă. Când s-au văzut înauntru, au decis că mai bine fură maşina cu totul.

Însă ce nu au ştiut a fost că duba era folosită de Poliţia italiană pentru filaje, iar înăuntru era un ofiţer care urmărea mişcările unei reţele de traficanţi de droguri. Poliţistul era ascuns în zona rezervată pasagerilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Doi hoți români au ajuns de râsul Italiei! Au vrut să fure o dubă a poliției, cu tot cu polițist! (VIDEO)